0
Domaći fudbal

POLJACI OPTUŽILI SRBINA: Spiridonović odbija da igra za Pogon, čuva se za Zvezdu!

Objavljeno: 05.06.20 u 13:50

Srđan Spiridonović će biti novi fudbaler Crvene zvezde, a trenutno se nalazi na listi povređenih fudbalera Pogona.

Takav razvoj situacije apsolutno se ne sviđa čelniku poljsku kluba Jaroslavu Mročeku. On je optužio Srbina iz Austrije da folira povredu kako bi se čuvao za dolazak na Marakanu.

Mroček je Spiridonovićevu povredu okarakterisao kao čudnu i izrazio sumnju da se neće sve zaustaviti na nekoliko propuštenih utakmica.

TRANSFER BOMBA U ZVEZDI ODMAH NAKON OSVOJENE TITULE: Spiridonović na vratima ‘Marakane’, Poljaci objavili detalje

– Možda se Spiridonović već dogovorio sa novim klubom i ova povreda ispadne ozbiljnija nego što se misli, pa bude zahtevala dužu pauzu – ironičan je bio Mroček na početku razgovora za poljske medije i zatim je bio direktno ljut.

– Ovo je potpuno neprofesionalno ponašanje. On i Zvonimir Kožulj su naše velike greške, mislim na karakter igrača.

Spiridonović igrački nije bio Pogonova greška. Naprotiv. Levokrilni napadač je najkorisniji i najefikasniji fudbaler u ekipi, pa je to i razlog što je glavni čovek kluba nervozan zbog Srđanovog odsustva. Ulje na vatru dolio je poraz od Zaglebja na domaćem terenu, čak sa 0:3.

Spiridonovića će Crvena zvezda platiti 300.000 evra, tako što će aktivirati otkupnu klauzulu definisanu kad je momak rošen u Beču prošlog leta dolazio u Pogon iz grčkog Panioniosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter