1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

‘POJAČANA’ PONUDA ZA GARSIJU: Aris nudi 1.2 miliona evra, Zvezdi to nije dovoljno…

Objavljeno: 05.06.20 u 18:14

Grčki Aris pojačao je ponudu za fudbalera Crvene zvezde, ali klub iz Ljutice Bogdana nije zadovoljan ni pojačanom ponudom…

Dosta se očekivalo od Zvezdinog Argentinca u prethodnom periodu. Na momente je jarko bljesnuo njegov sjaj, videli su navijači šta je to što može da donese klubu, ali ga je povreda sprečila u adaptaciji na uslove u srpskom fudbalu. Dobro znaju čelnici Arisa koliko Garsija može, Argentinac je nastupao određeni period kao pozajmljeni igrač u Solunu. 

FRANCUZ OTKRIO SVOJE PLANOVE: Ovo bi mogla da bude naredna destinacija Antona Grimzamana

Odlučili su se da nekadašnjeg igrača Insituto de Korodba, Las Palmasa, Osasune i Alkorkona vrate Solun. Srpskom šampionu ponuđeno je 1.2 miliona i 50 procenata od narednog transfera. 

Zvezdine apetite to nije zadovoljilo, poslali su poruku Grcima da Garsija može da ode, ali za tri miliona evra. Nema sumnje da bi taj novac u mnogome olakšao rad kluba u post korona periodu.

Na tragu informacije – Mirko Marković 

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Realna cena za tu neznalicu je oko 500-600 K. Ni centa vise. Mastaj pantljicaro, samo mastaj!
    Dosao je djavo po svoje, niko vam nece igrace, svako vidi da ste boza i da vasa statistika nikog ne impresionira, svi znaju kako ste dosli do nje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter