5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PLAN ZVEZDE: Prodaja Petrovića i nova šansa za Vulića

Objavljeno: 05.06.20 u 11:25
Jasno je da će ponude na tržištu biti manje nego ranije, a dobit je važna za funkcionisanje kluba.

Smanjenje plata igrača i prodaja su potezi koji će povući rukovodstvo Crvene zvezde u narednom periodu, ali i dovođenje pojačanja je u planu. Ipak, situacija oko budžeta zavisi od dobiti i jasno je da cene na tržištu neće biti ovog leta na nivou prethodnih, pošto je većina klubova finansijski uzdrmana zbog korona virusa.
Načelan plan šampiona Srbije je da posle evropskih kvalifikacija, prodaju Njegoša Petrovića za koga je bilo interesovanja i čeka se konkretna ponuda, koja je ‘minimalna’ za rastanak. Na ovoj poziciji su Branko Jovičić, Dušan Jovančić i Saneko Sanogo, koji se sprema posle duže pauze za povratak na teren. Novu šansu očekuje i Miloš Vulić, koji zbog problema sa zubom prethodna dva meča nije bio u kombinaciji i verovatno će igrati sutra protiv Radnika iz Surdulice.
Smanjivanje igračkog kadra za narednu sezonu nije tako lagan posao, pošto ugovor ističe samo rezervnom golmanu Zoranu Popoviću. Ipak, očekujemo promet u oba pravca, a navijači žele i jaču Crvenu zvezdu uz treći pokušaj za plasman u Ligu šampiona ili eventualno Ligu Evrope.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

5 Komentara

  1. Pa klub je ocigledno vec privatizovan jer takvog duznika nece niko da kupi.planski se je islo u kupovinu igraca koji nicemu ne sluze da bi dug
    Poraso toliko da odbije sve kupce.sada se rasprodaje sve sto moze,a kupuje sve sto niko nece i tako dolazimo do velikog gubitasa koji se kaci drzavi za vrat.kad ispadnemo u prvom kolu racuna se sa kratkim pamcenjem naroda i novim obecanjima.mrkeli je produzen ugovor za tri godine a napravio je promasaja u dovodjenju vise nego svi zajedno od osnivanja zvezde do danas.tuzno je to sto ima ljudi koji to ne vide i jos uvek idu na stadion.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde je neko lud! Kada su dovodili, sada se ispostavlja ove ispod prosečne, afričke “kapitalce” Zvezdina administracija ih je proglasila za polubožanstvo, pripisivala im je nadprirodne sposobnosti! Govorili su za njih da je to ono što nam treba za Evropu! Došla je i ta Evropa dva puta, a čuveni “kapitalci” se nisu videli u Evropi (grupna faza)! Znate li koji je razlog?! Vrlo jednostavan, “kapitalci” nemaju znanja za ozbiljan evropski fudbal! To potvrđuje i ova nimalo zavidna finanijska situacija u Zvezdi (koja se neopravdano pripisuje pandemiji), jer sada kada treba prodavati igrače da bi se preživelo (ovde Zvezda liči na seoski klub), ove jajare koje vode Zvezdu ne mogu prodati ni jednog “kapitalca”, zbog mizernog kvaliteta niko ih ne traži, pa hoće da rasprodaju svoje bisere. NAJHITNIJA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovako nešto mogu uraditi samo neznalice, koje su u isto vreme i hohštapleri! Doveli su neku olinjalu drtinu, nekog Sonoga rezervistu iz lige Saudi Arabije (koja je prema FIFA standardima, iza Albanije i C.Gore) a hoće da prodaju bisera Petrovića! Umesto da grade budućnost Zvezde na Petroviću, Grujiću, Nikoliću i par dobrih mladih igrača., ove neznalice rasprodavaju ono što valja! Kao dugogođišnji navijač Zvezde i imalac članske karte, od 1985.g., zahtevma da odmah u klub uđu državni finansijski organi I da posle pregleda stanja saopšte rezultate svog rada! Ne želim da me jedan dokazani hohštapler i lice sa poternice više zavlači sa njegovim ličnim viđenjem duga Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dr .TerzaMinhauzen je potrosio silne milione ,dug je opet 35 mileura -plate kasne 6 meseci i sada pored kredita od 5 mil.e za te plate mora da se i prodaju igraci.Klub sa laznim titulama ali sa jakim vezama u UEFA (Lakovic ) i u FSS i Sudijskoj org.nastavlja sa muljanjem….dokle bre .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter