Jasno je da će ponude na tržištu biti manje nego ranije, a dobit je važna za funkcionisanje kluba.

Smanjenje plata igrača i prodaja su potezi koji će povući rukovodstvo Crvene zvezde u narednom periodu, ali i dovođenje pojačanja je u planu. Ipak, situacija oko budžeta zavisi od dobiti i jasno je da cene na tržištu neće biti ovog leta na nivou prethodnih, pošto je većina klubova finansijski uzdrmana zbog korona virusa.
Načelan plan šampiona Srbije je da posle evropskih kvalifikacija, prodaju Njegoša Petrovića za koga je bilo interesovanja i čeka se konkretna ponuda, koja je ‘minimalna’ za rastanak. Na ovoj poziciji su Branko Jovičić, Dušan Jovančić i Saneko Sanogo, koji se sprema posle duže pauze za povratak na teren. Novu šansu očekuje i Miloš Vulić, koji zbog problema sa zubom prethodna dva meča nije bio u kombinaciji i verovatno će igrati sutra protiv Radnika iz Surdulice.
Smanjivanje igračkog kadra za narednu sezonu nije tako lagan posao, pošto ugovor ističe samo rezervnom golmanu Zoranu Popoviću. Ipak, očekujemo promet u oba pravca, a navijači žele i jaču Crvenu zvezdu uz treći pokušaj za plasman u Ligu šampiona ili eventualno Ligu Evrope.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda