0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

FRANCUZ OTKRIO SVOJE PLANOVE: Ovo bi mogla da bude naredna destinacija Antona Grimzamana

Objavljeno: 05.06.20 u 17:29

Fudbaler Barselone Antoan Grizman otkrio je gde bi želeo da nastavi karijeru nakon Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine… 

Francuz želi da osvoji trofeje sa Barselonom, pre nego što pokuša da odbrani titulu svetskog šampiona sa reprezentacijom u Kataru 2022. godine.

On je ‘Los Anđeles Tajmsu’ rekao da nije siguran za koji klub će igrati, ali da mu je želja da zaigra američkoj MLS ligi.

Osvajanje Primere i Lige šampiona sa Barselonom bio bi san, to je moj cilj. Posle toga imamo još jedno Svetsko prvenstvo, a onda MLS. Ne znam za koji tim, ali ja zaista želim da igram tamo. Cilj je da završim karijeru u SAD uz mogućnost da igram dobro i budem važan deo ekipe koja će se boriti za titulu – rekao je Grizman.

Grizman je prošlog leta iz Atletiko Madrida prešao u Barselonu za 108 miliona funti. Ove sezone odigrao je 26 utakmica i postigao osam golova. Barsa je u trenutku prekida španske Primere bila prva na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Real Madrida.

FOTO: YouTube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter