0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

KREĆE LOPTA NA ‘KROVU‘: Voždovac dočekuje Napredak

Objavljeno: 03.06.20 u 16:33

Fudbaleri Voždovca u petak se sastaju sa ekipom Napretka na ‘Krovu’ u okviru 28. kola Superlige Srbije. Početak meča koji otvara ovo kolo zakazan je za 20 časova.

Navijači Voždovca i ljubitelji fudbala dugo su čekali da se fudbal vrati na krov tržnog centra, pa ne čudi veliko interesovanje publike za ovaj meč. Kako je preporukom Vlade Srbije dozvoljeno prisustvo publike na stadionima, tako će biti ovog vikenda i na stadionu Voždovca, ali u korigovanim uslovima.
 
Svi posetioci će na stadionu morati da sede na zapadnoj tribini uz poštovanje distance i propisanih preporuka za ponašanje zbog sprečavanja širenja koronavirusa.
 
Kapacitet stadiona je dodatno smanjen, a za navijače će biti otvorena samo zapadna tribina za koju se karte neće prodavati, već će moći da se preuzmu na info pultu Šoping centra ‘Stadion‘.
 
Karte će moći da se preuzmu na dan utakmice, od 10 časova pa do početka utakmice, ili do momenta kada sve karte budu podeljene. Zbog ograničenog kontigenta karata navijačima se savetuje da što ranije dođu u Šoping centar i preuzmu svoje karte.
 
Jedno punoletno lice će uz ličnu kartu moći da preuzme maksimum dve karte, a deci do 7 godina nije potrebna ulaznica za ulazak na ovu utakmicu.

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter