4
Domaći fudbal

DA LI JE BIO PENAL ZA ZVEZDU: Evo šta kaže sudijski stručnjak (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.20 u 19:16

U utakmici 27. kola Superlige Srbije Crvena zvezda savladala je Rad rezultatom 5:0.

Velikom pobedom Zvezda je došla do 31. trofeja u prvenstvu naše zemlje, a jedan od golova postignut je sa ‘bele tačke’, penal je bio na ivici šesnaesterca, te je sudijski ekspert FSS Igor Radojičić u ‘Analizi Kola’ na ‘Arena sport’ televiziji dao svoj sud o duelu Milana Perendije i Alekse Vukanovića, koji se odigrao u 23, minutu.

SUPERLIGA: U Srbiji ništa novo, Zvezda je ponovo šampion! Rapsodija crveno-belih i ‘petarda’ u mreži Rada (VIDEO)

Deo javnosti smatrao je da je prekršaj bio van šesnaesterca, a evo šta kaže Radojičić.

– Prekršaj je bio. Jako dobra odluka. Noga igrača Rada je na liniji, a ona je deo kaznenog prostora tako da je odluka ispravna – rekao je Radojčić.

0
0

4 Komentara

  1. Ovo i slijepac vidi noga igrača Rada na liniji.Cist penal normalno.Da je nešto sporno da se ne vidi dobro ok ,ovo nije sporna situacija.Pitanje je samo ko želi nespornu da provuče u spornu situaciju.To je pitanje jer imalo ko se razumije u fudbal vidi čist penal ,ko nevidim da je noga na liniji onda njegov problem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Penal kao suza ne znam zasto se uopste polemise oko toga a da to ovi posteni pozdrav za postene od Bojana Radovanovica

    0
    0
    Odgovori
  3. kad je drzavni projekat-zvezda bez sumnjivih penala (geometri su odlucili da je penal … ) i iskljucenja protivnickih igraca (i u vec dogovorenim utakmicama) regularno nekog pobedila. BRUKA i SRAMOTA za srpski fudbal i pored tolike moci u upravi-glavnom odboru stranke i medijske obrade-SPINOVANJE koja nije nigde u svetu sporta zapamcena.

    0
    0
    Odgovori
    • Pomešao si klubove. To o čemu ti pričaš je onaj što nosi crno bele pruge i državni je projekat od 1955 u SVIM sportovima (tada su preživeli Sokolari prevedeni u to što smrdi na JSD u čitavoj bivšoj YU).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter