in , ,

ČUVENI GOL ROBERTA KARLOSA DANAS SLAVI 23. ROĐENDAN: ‘Raketa’ koja prkosi zakonima fizike i jedan od najlepših pogodaka ikada postignut je na današnji dan (VIDEO)

Prošlo je tačno 23. godine od legendarnog gola Roberta Karlosa protiv Francuske!

Tog 3. juna 1997. godine sastali su se Francuska i Brazil, rezultat je bio 1:1, a tadašnji as Real Madrida je postigao čuveni gol koji je do dan danas jedan od najspektakularnijih i najintrigantnijih, a ujedno i najlepših pogodaka ikada.

Posle 20 minuta igre, dosuđen je prekršaj nad Romariom na oko 35 metara udaljenosti od gola kojeg je branio legendarni Bartez.

Loptu je namestio Roberto Karlos, poslao je ‘raketu’ koja je zaobišla živi zid francuske reprezentacije, delovalo je da će otići van igre, a ona se vratila na pravu putanju i završila u mreži nepomičnog Fabijana Barteza koji je ostao zapanjen udarcem brzonogog Brazilca!

– Da budem iskren, ni danas ne znam kako sam to izveo. To je bio prelep gol, zahtevao je dosta treninga i teškog rada kroz karijeru. Taj težak rad se isplatio, uspeo sam da postignem predivan gol, taj trenutak je bio specijalan za mene – rekao je jednom prilikom Roberto Karlos.

https://www.youtube.com/watch?v=3ECoR__tJNQ&feature=emb_title

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE SLOBODAN: Talentovani levi bek raskinuo je ugovor sa klubom

CRVENA ZVEZDA KONAČNO OTVARA SVOJ STADION: Za Radnik prodato 4000 karata