0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MRKELA: Sve ciljeve smo ostvarili! Doveli smo igrače koji mogu da naprave razliku, od nekih smo previše tražili

Objavljeno: 02.06.20 u 13:35

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je za Arena sport o radu u Crvenoj zvezdi.

Dolaskom Vladana Milojevića na kormilo prvog tima Crvene zvezde na mesto sportskog direktora došao je Mitar Mrkela. Njih dvojica zajedno sa Zvezdanom Terzićem kreirali su Crvenu zvezdu kakvu danas imamo priliku da vidimo.

O dosadanjem toku mandata u Crvenoj zvezdi Mrkela je rekao…

Kada sam došao u klub zajedno sa Vladanom Milojevićem ispred nas su bili postavljeni jasni ciljevi. To je da Crvena zvezda svake godine bude šampion. Lepo je što su svi ti ciljevi ostvareni. Veliki je uspeh napravljen prve godine, kada se nakon deset godina ušlo u evropska takmičenja. Zatim smo dve godine uzastopno igrali ligu šampiona. Voleo bih da u narednom periodu ponovimo takve rezultate. Svi mi koji smo u Zvezdi možemo da budemo ponosni – rekao je Mrkela za Arena sport.

Dosta pažnje javnosti izazvao je prelazni rok prethodnog leta. Posebno o Radživu van la Pari, Žanderu, Kanjasu…

Doveli smo igrače koji mogu da nam donesu rezultat. Sa tog aspekta smo odradili odličan prelazni rok. Doveli smo igrače koji su doneli ligu šampiona i titulu. Neki od njih nisu ostavili utisak kakav smo očekivali. Nije lako doči u Zvezdu sa svim zahtevima. Od nekih se previše tražilo, potom su upali u krizu. Napravili smo grešku sa velikim brojem stranaca. Imali smo ih osam, a četvorica su mogla na teren. Nisu mogli da prodižu formu kroz kontinuitet igara – istakao je Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter