1
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ: Ne plašimo se nikoga, protiv Radnika moramo ozbiljno! Nije se slučajno Saša Ilić našao na utakmici

Objavljeno: 02.06.20 u 14:30

Fudbaleri Partizana u četvrtfinalnom meču Kupa Srbije gostovaće Radniku u Surdulici.

Partizan je slavio u prvom meču nakon nastavka prvensvta, slavili su crno-beli protiv Mladosti iz Lučana, sada se okreću novim obavezama.

Meč u Kupu Srbije će navijači imati prilike da prate u prenosi na Arena sport televiziji, a na današnjoj konferenciji za medije najavio ga je kormilar kluba Savo Milošević.

– Ušli smo već u ritam sreda/subota. Prva utakmica prošla je bezbolno. Rezultat je bio dobar, srećom nismo imali povreda. Dolazi na red i Kup Srbije, takmičenje koje nas najviše interesuje. Nadam se da nas čekaju tri teške utakmice i znam da neće biti nimalo lako. Moraćemo da budemo na maksimumu ukoliko želimo dobar rezultat. Svaka utakmica van kuće koju igrate je teška. Čeka nas i motivisan protivnik. Moraćemo da mnogo stvari uradimo dobro ako želimo dobar rezultat već sutra – počeo je Milošević koji se potom okrenuo ekipi Radnika:

– Svaki protivnik je nezogdan ukoliko ga ne shvatite ozbiljno. Moj tim ima problem da ukoliko koncentracija nije na nivou, možemo da imamo problem protiv bilo koga. Ukoliko jesmo, ne plašim se nikoga. Ključna stvar je da uđemo ozbiljno od početka meča – rekao je Milošević.

Nameće se Kup Srbije kao prioritet za Partizan.

– S obzirom da u prvenstvu nemamo mnogo šansi, dalje od drugog mesta. Kup je takmičenje koje je davalo život Partizanu kao klubu. Jako je bitno takmičenje za nas. Moramo da razmišljamo i idemo od utakmice do utakmicu. Ne smemo još da arhiviramo ligu, nismo još obezbedili drugo mesto. Moraćemo da upotrebimo sve što imamo, svi kao jedan moramo da budemo na nivou ukoliko želimo da izađemo iz svega živi.

Hoće li Partizan vežbati penale?

Moji igrači redovno vežbaju penale, bez da čekamo ove utakmice u kupu. Šuterske vežbe radimo na kraju svakog treninga. Mi smo jesenas imali problema u realizaciji, stvarali smo dosta šansi, ali ih i promašivali. Na tome smo radili, a u to spadaju i penali. Nema potrebe poseban akcenat stavljati na taj segment igre, vežbamo ga svakodnevno.

Ukoliko se ne bude igralo u Beogradu, Milošević je na konferenciji istakao da ga je to pitanje iznenadilo, ali ako mora da bira, voleo bi da to bude Subotica.

O pritisku koji osvajanje kupa nameće igračima Partizana rekao je…

Ništa u životu se ne mora, samo jedna stvar, ona koja nam je nametnuta – rekao je Milošević.

Saša Ilić bio je gost na tribinama stadiona u Humskoj.

Nismo se videli, planiram da se vidimo ovih dana, on je jedan od najbitnijih ljudi u klubu. Svaka njegova podrška je dobrodošla, Nije slučajno što se Sale našao na našim tribinama. Nadam se da će se razgovarati o nekim konkretnijim stvarima kada je u pitanju njegov angažman. Sale treba da bude deo ovog kluba, a to je dobar znak za početak – rekao je Milošević.

Trener Partizana je dodao da se nada da će nakon današnjeg treninga znati više o zdravstvenom biltenu igrača.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter