1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KUP SRBIJE: Zvezda protiv Inđije počinje juriš na ‘duplu krunu’, Stanković napravio tri promene u odnosu na meč sa Radom (SASTAVI)

Objavljeno: 02.06.20 u 16:50

U utorak od 17 sati igra se prva utakmica četvrtfinala Kupa Srbije, a sastaće se šampion naše zemlje Crvena zvezda i Inđija.

Nakon osvajanja Superlige, crveno-beli će u Inđiji krenuti u pohod na Kup Srbije, a izabranici Dejana Stankovića će pokušati da dođu do još jednog trofeja i ponovo obraduju svoje navijače, koji od 2007. godine čekaju na ‘duplu krunu’.

SUPERLIGA: U Srbiji ništa novo, Zvezda je ponovo šampion! Rapsodija crveno-belih i ‘petarda’ u mreži Rada (VIDEO)

Strateg Beograđana Dejan Stanković napravio je tri izmene u odnosu na sastav koji je pobedio Rad na Banjici. Umesto Babića, Tomanea i Nikolića na teren će istrčati Milunović, Jovančić i Pavkov.

Za Crvenu zvezdu će od prvog minuta zaigrati: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Ben, Petrović, Jovančić, Ivanić – Vukanović, Pavkov

Na drugoj strani za Inđiju će početi: Preković – Cucin, Mihajlov, Jovanović, Čermelj – Purtić, Krasić – Bastajić, Banjac, Ilić – Vidić.

ISTORIJSKA TITULA: Zvezda u društvu Liverpula, Mančester junajteda, Juventusa…

Kapacitet na gradskom stadionu u Inđiji je smanjen zbog propisanih mera zaštite, pa će najviše biti 800 navijača, a glavni sudija meča je Lazar Lukić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter