0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ISTORIJSKA TITULA: Zvezda u društvu Liverpula, Mančester junajteda, Juventusa…

Objavljeno: 02.06.20 u 10:31

Sa ukupno 61. osvojenim trofejom Crvena zvezda našla se u zaista odabranom društvu.

U Srbiji je Crvena zvezda neprikosnovena, a sa trećom osvojenom titulom u nizu, crveno-beli su stigli do ukupno 61. trofeja u istoriji kluba, što ih je na evropskoj listi popelo na 16. mesto.

Ipak, mnogi ispred, po broju pehara nemaju dva najvažnija, evropsku i svetsku krunu, a ekipa iz Ljutice Bogdana se našla u odabranom društvu.

VEČNO ĆE OSTATI UPAMĆENO: Na današnji dan Crvena zvezda je postala šampion Evrope!

Ako osvoje premijer ligu, što je nadomak ruke, uz Zvezdu je i Liverpul, a ispred se nalazi Ferencvaroš, koji će, ukoliko bude šampion Mađarske upisati 65. trofej. Ispred sa 66 trofeja su Anderleht, Juventus, kao i Mančester Junajted.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Englezi su usporili sa uspesima nakon slavne ere Aleksa Fergusona, ali je Žoze Murinjo dodao bitan trofej osvajanjem Lige Evrope.

Ukoliko osvoji i Kup Srbije, pozicija Crvene zvezde se neće promeniti, ali izabranici Dejana Stankovića imaju novi zadatak i poslednji put su pehar pobednika Kupa Srbije podigli još 2012. godine u Kruševcu protiv Borca iz Čačka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter