0
Evropske lige

FOTO: DFL / Getty Images / Matthias Hangst

AJNTRAHT KATEGORIČAN: Filip Kostić može da napusti Frankfurt samo pod ovim uslovima

Objavljeno: 02.06.20 u 21:30

Filip Kostić, reprezentativac Srbije, može da napusti Ajntrahta ukoliko klub koji je zainteresovan za plati obeštećenje od 35 miliona, izjavio je sportski direktor Fredi Bobić.

– Imamo ponude za Kostića, nekoliko klubova žele da ga dovedu već ovogo leta. Svesni smo da ćemo teško uspeti da ga zadržimo. Imali smo kontakt sa dva kluba, ali do dogovora nije došlo. Kostić će moći da napusti klub samo ukoliko se pojavi kupac, koji će platiti obeštećenje koje iznosi 35 miliona evra – rekao je Bobić.

Nemački mediji su objavili da je za Kostića najkonkretnije zainteresovan Inter, ali nema vesti kako napreduju pregovori o seobi srpskog reprezentativca na Apenine. Bobić je rekao da razogovarao sa Kostićem u prethodne dve nedelje.

– Ono što je za nas najbitnije da je on trenutno usrsređen na ono što nas očekuje u narednih pet-šest utakmica. Pokazao se kao vođa. Ima veliku želju na svakom meču. Nije opterećen da li će se desiti prelazaka ovog leta, u jednom trenutku sam shvatio da je rekao da će biti onako kako je Bog rekao. Ostaće s nama do kraja sezone u to sam siguran – istakao je Fredi Bobić.

Filip Kostić je u ovoj sezoni u dresu Ajntrahta odigrao više od 20 mečeva. Vezista ‘orlova’ je u ovoj sezoni postigao 12 golova i upisao 15 asistencija. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter