4
Analize

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAJEDNIČKI PEČAT: Sinergija Stankovića i Milojevića za 31. titulu Zvezde.

Objavljeno: 31.05.20 u 10:59

Sledeći korak pre Evrope je misija pokušaa osvajanja trofeja u Kupu Srbije, na koji Crvena zvezda čeka već osam godina.

Pored skraćenja sezone zbog koronavirusa, ali i pre predaje palice posle uspešnih rezultata Vladana MIlojevića u ruke legende kluba Dejana Stankovića bio je jasno trasiran put Crvene zvezde do 31. titule.

Prednost stečena u prvom delu sezone je sačuvaa, a odrađeno ‘u teškim uslovima’ nakon dvomesečne pauze je dokaz novog sistema igre crveno-belih pred ekspresan start nove sezone na domaćoj sceni i pred avgustovske kvalifikacije, kako bi pokušali da se po treći put u nizu u Ligu šampiona.

NIJE PROŠLO NEPRIMEĆENO: Italijanski mediji bavili su se (prvom) titulom Stankovića na klupi Crvene zvezde.

I prethodne dve sezone je sve delovalo kao (ne)moguća misija, a postali su istorijski uspesi u 21. veku i želja je jasna, da se pokuša da i treća bude sreća ili u najmanju ruku da se klub domogne grupne faze Lige Evrope.

Trenerski ‘teret’ je na tasu Dejana Stankovića, ali pobednik kao igrač želi da bude prvo pobednik Kupa, a to zvezdaši čekaju od 2012. godine i trijumfa u Kruševcu protiv Borca iz Čačka (2:0).

SUPERLIGA SRBIJE: Runze Hao doneo bod Radničkom iz Niša nakon katastrofalne odbrane Napretka (VIDEO)

Već je za dva dana na prvom stepeniku gostovanje u Inđiji. Vizija mladog trenera donosi pomake i očigledno je buđenje Mirka Ivanića, a i potvrda da bi Aleksa Vukanović mogao da bude adut iz rukava.

Prvi pehar u trenerskoj karijeri Stankoviću treba da bude samo temelj i zalet za buduće ispite, pogotovo u Evropi. Vremena za uživanje nema, radi se na pojačanjima, planiraju se pripreme i Crvena zvezda želi još jače da sija.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Jedanaest bodova je Zvezda ispred glodara i ,,imaju obraza“ da podmeću i omalovažavaju zvezdinu titulu. Koja pakost,neverovatno !

    0
    0
    Odgovori
  2. Posle nastavka prventva posle pauze od korona virusa i prema onom što sam video u ovim prvim utakmicama, najbolji utisak su ostavili Čukarički i Vojvodina! Zašto je Čukarički u samom vrhu fudbala u Srbiji?! Zato, što ga vodi trenutno najbolji trener u Srbiji (uz N. Lalatovića i S. Miloševića) koji ima ono iz čega se legu pilići, za razliku od drugih, pa u tim uglavnom stavlja supertalentovane igrače iz sopstvenog podmlatka, zato što Čukarički igra izuzetno brzo i borbeno! Ostali treneri iz SLS, treba da uče od trenera Čukaričkog! Da bi moja Zvezda igrala ovako kao Čukarički, Stanković treba u tim da stavi supertalentovane i brze igrače iz podmlatka a ne neke limitirane strance koji mu igraju zbog kompromisa! Zvezda ne može prodati ni jednog stranca zbog nekvaliteta, ali zbog njih ispaštaju naša deca koja ne dobijaju šansu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sjajni su i napreduju. Posle nekoliko “ čišćenja“ protiv Partizana, na poslednjem derbiju su čak izvukli nerešeno, iako opet bez datog gola. Čestitke ! Samo pravi šampion uspe protiv raspalog Partizana da dokaže klasu !

    0
    0
    Odgovori
  4. kakav crni zajednicki pecat … sve bi bilo dzabe i da je jos tri (3) puta toliko ovih koje spominjete … da nije predsednika u senci …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter