0
Evropske lige

PSŽ POSLAO PONUDU ZA SRBINA: Šampion Francuske daje ogroman novac za Sergeja!

Objavljeno: 30.05.20 u 14:55

Mediji u Italiji i Francuskoj prenose da je PSŽ ponudio 60 miliona evra za Sergeja Milinkovića-Savića, vezistu Lacija.

Za francuski klub prelazni rok je već počeo, pošto su otkupili ugovor Maura Ikardija iz Intera, istakao je Fabricio Romano, novinar ‘Skaj sporta’.

Klub sa ‘Parka prinčeva’ je nekoliko prelaynih rokova unazad pokazivao interesovanje da angažuje Sergeja, za kojeg su se još raspitivali Juventus, Inter i Mančester junajted. Lacio je uporno odbijao ponude, predsednik Klaudio Lotito je insistirao na ceni od 100 miliona evra i pitanje je kako će i sada reagovati. Parižani se nadaju da će usled pandemije koronavirusa cene na transfer tržištu drastično pasti te da će sa manje novca uspeti da dođu do nekih igrača koje su označili kao primarne mete.

Lacio je na pragu da se kvalifikuje u Ligu šampiona sledeće sezone, posle nekoliko godina odsustva iz elite, dok PSŽ nikako ne uspeva da pokori Evropu, pa će ovog leta pokušati da formira ekipu koja je kadra da to i učini. Pisali smo već da razmišljaju o Tuhelovom nasledniku.

Sergej je ove sezone za Lacio odigrao 31 meč i postigao pet pogodaka i upisao sedam asistencija. Za A selekciju naše zemlje je upisao 15 nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter