2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT.RS

OGNJEN KOROMAN NAPUSTIO SMEDEREVO: FSS mi ne dozvoljava da se dostojanstveno oprostim od igrača

Objavljeno: 30.05.20 u 13:59
Ognjen Koroman je odlučio da se ne žali na kaznu koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS nego da napusti FK Smederevo.

Bivši igrač i aktuelni trener Smedereva suspendovan je na šest meseci jer je davao neprimerene izjave, a posle izricanja kazne je na društvenim mrežama obavestio javnost o odlasku i najavio da će se obratiti sportskom sudu u Lozani.

– Želim da saopštim da sam kažnjen od strane FSS momentalnom suspenzijom i strogim prilaskom svlačionicama i trenerskoj klupi po članu nekom od FSS. Hteo sam da dođem dostojanstveno, da se u svlačionici oprostimo i pozdravimo, ali to dostojanstveno mi je uskratio statut, tj. član statusa FSS. Tako da još samo ovim putem mogu da vam se obratim, još mi ovo pravo nije uskraćeno. BAR JOŠ. Igračima puno sreće želim u daljoj karijeri, odlazim dostojanstveno i časno kao sportista i čovek koji dupetom ne zatvara vrata. Budite hrabri i volite fudbal, doći će bolji dani. Navijačima Despotima želim slogu, zdravlje, i da budu bastion kluba i dalje, kao što su do sada bili. Ne dajte se. Rukovodiocima želim sve najbolje u radu i životu, puno vas volim, pamtiću vas uvek po pravdi, borbi i istrajnosti – napisao je Ognjen Koroman na Instagramu.

FOTO: Instagram/screenshot
0
0

2 Komentara

  1. Uz tebe smo svim bicem. Probat ce da te slome. Stvar je iskrene podrske javnosti a narocito fudbalske da bi se doslo do zeljenog cilja. Ovako se dizu revolucije,ovako se pocima, ovako je trebalo davno pocistiti ove hijene pa bi smo imali cistu fudbalsku scenu. Izdrzi. Ti si velika ljudina to sam znao vec odavno. Zelim ti sve najbolje. Moj sin je radio sa tobom kao pomocnik u Zarkovu i on mi je potvrdio pricu o tvojoj ljudskoj velicini i tvom postenju. Neka te Bog cuva.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo majstore,

    Svaka ti čast, jedini si koji nije legao na rudu, koji ne radi po diktatu i koji ne govori tuđim ustima. Ni Mladenović ni ostali mogu da ti zavide samo…
    Treba da ih tužišu Lozani jer ih dobijaš 1000%. Svako dobro legendo!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter