Ognjen Koroman je odlučio da se ne žali na kaznu koju mu je izrekla Disciplinska komisija FSS nego da napusti FK Smederevo.

Bivši igrač i aktuelni trener Smedereva suspendovan je na šest meseci jer je davao neprimerene izjave, a posle izricanja kazne je na društvenim mrežama obavestio javnost o odlasku i najavio da će se obratiti sportskom sudu u Lozani.

– Želim da saopštim da sam kažnjen od strane FSS momentalnom suspenzijom i strogim prilaskom svlačionicama i trenerskoj klupi po članu nekom od FSS. Hteo sam da dođem dostojanstveno, da se u svlačionici oprostimo i pozdravimo, ali to dostojanstveno mi je uskratio statut, tj. član statusa FSS. Tako da još samo ovim putem mogu da vam se obratim, još mi ovo pravo nije uskraćeno. BAR JOŠ. Igračima puno sreće želim u daljoj karijeri, odlazim dostojanstveno i časno kao sportista i čovek koji dupetom ne zatvara vrata. Budite hrabri i volite fudbal, doći će bolji dani. Navijačima Despotima želim slogu, zdravlje, i da budu bastion kluba i dalje, kao što su do sada bili. Ne dajte se. Rukovodiocima želim sve najbolje u radu i životu, puno vas volim, pamtiću vas uvek po pravdi, borbi i istrajnosti – napisao je Ognjen Koroman na Instagramu.

FOTO: Instagram/screenshot