1
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ: Marković je najveće pojačanje! Postoje ‘crvene linije’ koje niko, pa ni Sadik ne sme da pređe (VIDEO)

Objavljeno: 30.05.20 u 19:55

Fudbaleri Partizana slavili su protiv Mladosti sa 4:1 u okviru 27. kola Superlige Srbije.

Trener Partizana nije krio zadovoljstvo pobedom. Istakao je da Partizan još nije matematički drugu poziciju.

– Sigurno je ovo značajan korak, da što pre arhiviramo ligu i fokus prebacimo na Kup Srbije. Dve stvari bile su bitne, da se niko ne povredi i da pobedimo. Imali smo strah kako će to izgledati nakon dva meseca bez fudbala. Onu akciju kod drugog gola, ja lepšu nisam skoro video. Svaka čast momcima – rekao je Milošević.

O Lazaru Markoviću je rekao…

– Marković je jedno od najvećih pojačanja u istoriji Partizana. Ako uzmemo gde je sve igrao, teško da možemo skupljeg i boljeg igrača da dovedemo. Zato je došao da pravi razliku. za njega je šteta što je krenula korona, ulazio je u dobar ritam. Njemu je bio samo problem da uđe u takmičarski ritam, sve ostalo… Videćete – dodaje Milošević.

Zapaženu rolu imao je i japanski internacionalac Takumo Asano.

Često smo imali situaciju da asano spava prvo poluvreme, pa se probudi. Danas se videlo od prvog minuta da mu se igra. Teren je bio dobro pripremljen, svi su imali želju da igraju. Dosta dobro su radili, ja sam pričao da imam strah da ih hvalim mnogo, a danas su to preneli na utakmicu što je najbitnije – ističe Milošević.

Sadik je izveo danas jedanaesterac i postigao gol, a čini se da to nije najbolje ‘selo’ Bibrasu Nathu, koji je potom bio vidno iznerviran. Milošević poručuje da će se problem rešavati unutar kolektiva.

– Sve je razumljivo, postoje neke ‘crvene linije‘ koje niko ne sme da prelazi, pa ni on, ali sve ćemo to rešiti unutar kolektiva – poručio je trener Partizana.

0
0

1 Komentara

  1. Pa, sta je problem sto je Sadique pucao penalce?! Castio covek sebe ! Sala na stranu, nije to neki prekrsaj, a Natho i nema bas poseban razlog za sujetu. Za klub je bolje da Sadiq popravlja statistiku zbog prodaje,to je starcu Foci Bibarsu nebitno! Tacka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter