0
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina i Čukarički podelili bodove u derbiju kola, Novosađani prokockali trijumf (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.20 u 19:08

U derbiju 27. kola Superlige Srbije odigranom u Novom Sadu, fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog igrali su nerešeno 1:1.

Na stadionu ‘Karađorđe’ na prvu priliku čekalo se sedam minuta, kada je Endiaj utrčao u šesnaesterac Vojvodine, pobegao njihovoj odbrani, ali je posle njegovog pokušaja lopta pogodila samo stativu i rezultat se nije promenio, ali ne zadugo.

Već u 13. minutu domaći su stigli do prednosti, kada je Đorđević poslao upotrebljivu loptu u šesnaesterac Čukaričkog, a najbolje se snašao Bojić koji je glavom efektno smestio loptu u mrežu i doneo prednost Novosađanima.

https://www.youtube.com/watch?v=wokQD-jcAio&feature=emb_title

Vojvodina je bila dominantnija u prvom delu meča, ali ipak to nije uspevala da materijalizuje, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:0.

U drugom poluvremenu gosti sa Banovog Brda pokazali su želju za izjednačenjem. Međutim, napadi gostiju nisu bili delotvorni, ali su do gola ipak stigli.

Posle neopreznog poteza i igranja rukom Pralića u šesnaestercu domaćih, dosuđen je jedanaesterac za Čukarički. Siguran sa bele tačke bio je Tedić, igrao se 76. minut.

I pored odličnih prilika na obe strane više golova nije bilo i Vojvodina i Čukarički su podelili bodove, a Vojvodina se dodatno približila plasmanu u Evropu.

 

Superliga Srbije, 27. kolo:

Petak:

Inđija – Spartak Subotica 1:2 (1:1)
(Jovanović 7 – Nikolić 10, Marčić 70)
Vojvodina – Čukarički 1:1 (1:0)

(Bojić 13 – Tedić 76 pen)
19.30 Rad – Crvena zvezda

Subota:

15.00 Radnik – Proleter
17.30 Partizan – Mladost
19.30 Napredak – Radnički Niš

Nedelja:

17.30 Bačka Topola – Javor
19.30 Mačva – Voždovac

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter