0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVI PEHAR NA VIDIKU: Na istorijski dan Zvezdina prva meč lopta za overu titule

Objavljeno: 29.05.20 u 10:42

Osim u slučaju većeg iznenađenja, na Banjici sledi promocija šampiona, a crveno-belima pobeda donosi treću ‘zvezdicu u nizu’.

Poklopilo se da na slavni dan i 29 godina od istorijskog uspeha Crvene zvezde u Bariju, kada je postala šampion Evrope, Zvezda večeras na Banjici ima priliku da ‘overi’ 31. titulu.

Generaciju koju je do decembra predvodio Vladan Milojević i utabanom stazom nastavio legenda kluba Dejan Stanković, potrebno je da na najbližem gostovanju protiv Rada upišu pobedu za treći šampionski pehar u nizu.

Dominacija crveno-belih na terenima u Srbiji nastavljena je, a bez obzira na prazne tribine ‘Delije’ se nadaju proslavi krune u poslednjem kolu 20. juna. Tada sledi dodela pehara i medalja, ali je jasno da favorit želi pun pogodak.

Neće biti kalkulacija, šef stručnog štaba Zvezde će sve raspoložive snage izvesti na duel protiv Rada, krenuće Stanković sa dva napadača, očekuju se od starta Tomane i Boaći, dok će ostale uloge preuzeti Borjan, dok bi Babić trebalo da bude uz Degeneka, Nikolić će se povući u vezni red pored Petrovića.

Projektovani sastav: Milan Borjan, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Ben, Željko Gavrić, Tomane, Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter