0
Domaći fudbal

MOŽDA SU MISLILI DA SUTRA NEĆU BITI ŽIV: Uz osmeh i tortu Džajić proslavio rođendan i godišnjicu Barija (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.20 u 13:39

Crvena zvezda na današnji dan slavi 29 godina od velikog uspeha, a to je osvajanje Kupa evropskih šampiona.

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ priređen je koktel za šampionsku generaciju, prijatlje kluba i novinare, a javnosti se prvi obratio tadašnji sportski direktor Zvezde Dragan Džajić.

– Moram da zahvalim ljudima iz Zvezde što su na ovaj način obeležili i moj sutrašnji rođendan. Ne znam jedino da li su se uplašili da sutra neću biti živ i zdrav, u svakom slučaju, veliko hvala – rekao je Dragan Džajić uz osmeh, pre otvaranja šampanjca.

Džajić je istakao da je imao punu slobodu u radu kada je pravljenje tima u pitanju, te da je u selektirane igrače imao puno poverenje.

Moram da priznam da sam imao punu slobodu kada je dovođenje igrača bilo u pitanju. Radio sam prema svom nahođenju i po tome u šta sam ja verovao. Ti igrači koji su došli u Zvezdu pokazali su da su bili pravi fudbaleri i da se nije pogrešilo. Jer biti prvak Evrope i odigrati tako kao što je Zvezda odigrala, a zaista kada je trebalo i kada je bilo najvažnije odigrala je onako kako treba, značilo je da je kvalitet bio tu. Kockice su se složile, atmosfera je bila dobra. Ono što smo mi nekad pričali da bismo želeli Evropu, to je počelo lagano da se ostvaruje. Čak ni oni najveći optimisti, koji su dolazili na stadion, najveći navijači Zvezde, nisu verovali u tom trenutku da to može stvarno i da se desi. Kako su utakmice odmicale, ljudi su više verovali, a po meni je naročito bila presudna prva utakmica protiv Grashopersa – istakao je Džajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter