0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

SVAKO ĆE DA ŽANJE ŠTA JE SEJAO – MILOŠEVIĆ: To nisu novinari, to je šljam koji gazi po ljudima

Objavljeno: 28.05.20 u 16:45

Na pres konferenciji pred utakmicu Partizana i Mladosti u okviru 27. kola Superlige Srbije javnosti se obratio trener crno-belih Savo Milošević obratio se novinarima.

Deo konferencije Milošević je iskoristio da demantuje natpise u pojedinim srpskim medijima vezano za navodni fizički nasrtaj navijača Partizana na njega.

– Ta priča traje već mesec i po dana i ja sam se zaista trudio da izbegnem da pričam o budalaštinama i izmišljotinama i da ne budu deo ozbiljne priče kojom se bavim svakim, a i oguglao sam na razne izmišljotine o meni. Sad sam doveden u situaciju da nemam nazad, i da ne mogu a da ne odgovorim i da ne reagujem. Jasno je da je ovo smišljena priča par dana pred početak prvenstva da se ja destabilizujem, igrači, klub. Počinje prvenstvo, a da ljudi imaju čime da se bave. Mislim da je to instruirano, a samo sprovođenje je delo medija pod znacima navoda. Ja neke ne mogu da svrstam u novinare, jer bi to bio greh prema pravim novinarima. Znam mnogo novinara, i dobrih i manje dobrih i loših, ali ove ne mogu da svrstam u novinare. To je šljam koji je u stanju da gazi po ljudima i koji nema nikakve crvene linije. Mene nisu poremetili, ali ja sam morao svojoj deci da objašnjavam o čemu je reč – rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Milošević je imao i poruku za ljude koji su se bavili neistinama oko njega i navijača.

– Moja poruka njima je – bavite se vi sobom. Nemam strah od njih nikakav. Mene niste poremetili, niti će to da se desi. Svako će da žanje ono što je sejao. Ja radim i spreman sam da platim za ono što radim. Ovo sam shvatio i kao poruku meni, s obzirom na to da počinje prvenstvo. Oni žele žele da mi pokažu da imaju moć, da mogu sve. A ja ovde vidim njihovu slabost i strah od Partizana – rekao je Milošević.

On se potom okrenuo sezoni i narednim protivnicima.

Što se tiče titule, mi smo imali veliki bodovni zaostatak u odnosu na Crvenu zvezdu i ne mislim da nam je uskraćeno pravo u borbi za titulom, mislim da je Zvezda ‘pobegla‘ dovoljno i da smo igrali plej-of teško da bismo je stigli. Što se tiče proširenja lige, Milošević kaže da se tome protivi i da je stava da Liga ne sme da bude više od 12 kluba, čak možda i 10. Ne znam koji su razlozi da igramo dogodine sa 20 klubova, siguran sam da to nije dobro za srpski fudbal – jasan je Milošević.

 

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter