1
Domaći fudbal

RADOV ZALOG ZA BUDUĆNOST: Novi potpisi na Banjici!

Objavljeno: 28.05.20 u 17:14

Delibašić, Radlovački i Ćorović stpendisti

Svečano je danas bilo na Banjici. Na krsnu slavu grada Beograda, Spasovdan, stipendijske ugovore sa Radom, potpisali su ubitačan tandem generacije 2003 Vasilije Delibašić i Veljko Radlovački, te godinu dana, mlađi Dušan Ćorović.

Oni su u prisustvu direktora omladinske škole „građevinara“ Slobodana Peličića, stavili paraf do punolestva sa klubom bogate i svetle tradicije kada su u pitanju mlađe kategorije.

– Radi se o igračima koji imaju veliki potencijal. Nadam se da će uskoro neko od njih zaigrati i za prvi tim. Na dobrom su putu i želim im svu sreću u nastavku karijere – rekao je Slobodan Peličić.

Golgeter klase 2003, Vasilije Delibašić, istakao je da će nastaviti da postiže golove i u Omladinskoj ligi Srbije.

– Od sedme godine sam u klubu. Drago mi je što klub veruje u mene. Potrudiću se da radim ono što najbolje znam a to je da tresem protivničke mreže. Zahvalio bi se treneru Zoranu Ljubinkoviću i direktoru Slobodanu Peličiću, na ukazanom poverenju – naglasio je Delibašić.

Veljko Radlovački, bio je kratak.

– Presrećan sam. Veliku zahvalnost dugujem treneru Ljubinkoviću i ljudima iz kluba na podršci. Ovo je još jedan veliki korak u mojoj karijeri – jasan je Radlovački

Stručnjak koji je jedan od najzaslužniji za razvoj, supertalentovanih dečaka, Zoran Ljubinković, kaže:

Ovo je još jedna potvrda da je Rad nepresušan izvor darovitih igrača koji kucaju na vrata prvog tima. Delibašić je u Kadetskoj ligi Srbije bio prvi strelac ekipe sa jedanaest golova i i četiri asitencije, dok je Radlovački postigao četiri pogotka i nanizao šest asitencija. Oba dečaka su budućnost kluba – podvukao je trener omladinaca Rada 2002-2003 godišta Zoran Ljubinković.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter