0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU U ITALIJI: Ukoliko ode kapiten, stiže zamena iz Seriji A

Objavljeno: 27.05.20 u 10:15

Postoji ponovo opcija da  bi reprezentativac Kanade  mogao karijeru da nastavi u Aziji.

Nema dileme da je posle koronavirusa većina fudbalera Crvene zvezde na prodaju, a to u mnogome zavisi od konkretnih ponuda, koje se za sada samo spominju kao moguća opcija. Većina ekipa gde se igra šampionat fokusirana je na rasplet tekuće sezone, a spominje se opcija odlaska Milana Borjana.

NIJE SE NADALA POKLONU: Borjan oduševio voditeljku Deu Đurđević (FOTO)

Kapiten je izgleda još u fokusu Al Hilala, koji je ove zime bio spreman da izdvoji oko dva miliona evra za reprezentativca Kanade i da mu da duplo jači ugovor nego što ima u Zvezdi. Ipak, dužina ugovora nije utanačena i pošto je u Saudijskoj Arabiji sezona završena izgleda da je reprezentativac Kanade ponovo u fokusu.

Jasno je da posle isteka ugovora neće ostati Zoran Popović, a sa pozajmice iz Surdulice vraća se Nikola Vasiljević i priključen je Ilija Katić. Ipak, šampion Srbije je kao eventualnog naslednika Milana Borjana ‘pikirao’ Borisa Radunovića, igrača Atalante, koji je do kraja sezone pozajmljen Veroni.

PRAVA MAČKA: Borjan pokazao reflekse, zbog ovoga je jedan od najboljih golmana (VIDEO)

Kontakt je uspostavljen sa Italijanima, ali problem bi mogao da predstavlja ugovor koji bivši mladi reprezentativac ima sa klubom, a on traje do juna 2022. godine. Za sada se razgovara, a opcija će biti aktivirana samo ukoliko kapiten ode iz redova Crvene zvezde ovog prelaznog roka.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter