1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

OGLAS ZVEZDAŠA ODUŠEVIO SVE: Na prodaju broj telefona koji za navijače Zvezde ima neprocenljivu vrednost (FOTO)

Objavljeno: 27.05.20 u 10:40

Najveći uspeh u istoriji regionalnog fudbala jeste šampionska titula Crvene zvezde u Bariju 1991. godine.

Na popularnom sajtu za kupovinu i prodaju ‘Kupujem-Prodajem‘ pojavio se oglas koji je oduševio brojne navijače. Reč je o broju telefona koji ima posebnu važnost za navijače.

Na prodaju je broj 065-29-5-1991, a cena je ‘samo’ 5000 evra. Neki bi rekli da je mnogo, ali prodavac ističe da se radi o broju telefona posebne važnosti i potencijala.

Broj za koji se može reći da je jedinstven koji postoji u ponudi, broj koji će i za 5 i za 10 i za 50 godina da se pamti i sa ponosom izgovara! Dana 29. maja 1991. godine Crvena Zvezda je postala prvak Evrope i pobednik Kupa Evropskih Šampiona u fudbalu. Broj koji se nikad ne zaboravlja, kao i datum našeg najvećeg uspeha u klupskom fudbalu. Ovaj broj će se prodavati i prodati, a kupiće ga samo onaj ko zna njegovu pravu vrednost i ko ume da prepozna njegovu veličinu i suštinu, i naravno onaj ko ima novac! Cena je apsolutno fiksna pošto je ovaj broj od neprocenjive vrednosti i neverovatnog potencijala – napisao je prodavac u oglasu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter