0
Evropske lige

POVRATAK ALEGRIA: Menja Tuhela na klupi PSŽ-a, nakon godinu dana pauze

Objavljeno: 26.05.20 u 16:10

Italijanski stručnjak Masimilijano Alegri posle godinu dana pauze mogao bi da se vrati trenerskom poslu, a a italijanska „La Stampa“ navodi da bi karijeru mogao da nastavi na klupi francuskog Pari Sen Žermena.

Bivši trener Juventusa koji je na klupi ‘stare dame’ sedeo pet godina, posle odlaska iz Torina napravio je pauzu od godinu dana, a torinska „La Stampa“ piše da bi iskusni stručnjak mogao da zameni Tomasa Tuhela u Parizu.

Nemački stručnjak odavno nije na istim talasnim dužinama sa upravom kluba i vrlo je lako da dođe do razlaza tokom leta. On nije ispunio očekivanja pretpostavljenih koji su od njega očekivali titulu prvaka Evrope i  nadaju se da je Alegri čovek koji će im konačno doneti epitet najbolje ekipe na Starom kontinentu.

Alegri je napustio Juventus posle pet titula u Seriji A i četiri Kupa Italije, ali i dva izgubljena finala Lige šampiona od Barselone i Reala iz Madrida. Prdethodno je uspešno vodio Kaljari i Milan, sa kojim je takođe bio šampion Italije, što je ‘rosonerima’ zadnja titula do sada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter