1
Domaći fudbal

GAVRIĆ: Titulu overiti na Banjici, pa se okrenuti Kupu

Objavljeno: 26.05.20 u 14:49

Momak koji je posle samo šest utakmica u dresu Crvene zvezde zahvaljujući atraktivnim potezima i fenomenalnim driblinzima po levom boku osvojio srca navijača, ističe da se mnogo uželeo fudbala i da jedva čeka meč protiv Rada na Banjici u kome bi njegov klub mogao i matematički da obezbedi titulu.

Očekujem dobru utakmicu sa naše strane. Spremali smo se vredno, motivisani smo i zaista smo se uželeli fudbala. Ako odigramo onako kako znamo i umemo, verujem da već protiv Rada možemo da osvojimo titulu, a da onda možemo da se okrenemo i Kupu Srbije – samouvereno će Gavrić.

Fudbaler rodom iz Ugljevika smatra da je ekipa spremna za sve izazove koji ih očekuju, posle drila koji su prošli kod trenera Dejana Stankovića posle pauze uslovljene koronavirusom.

Imali smo vrlo naporne tri nedelje. Mnogo smo radili kako bi se što pre vratili u takmičarski ritam. Bila je to neka vrsta mini priprema sa visokim intenzitetom i sad se osećamo spremni. Sveži smo i spremni za nastavak sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Verujem da smo to nagovestili i u dve provere koje smo imali i koje smo ubedljivo rešili u našu korist.

Biće neobično bez navijača, ali Gavrić ne prihvata izgovore.

Nedostajaće nam sigurno. Mene jako motiviše huk navijača i postanem inspirisaniji kada vidim pune tribine. Međutim, situacija je takva da moramo da je prihvatimo i nadam se da ćemo se što pre svi zajedno videti na Marakani. Do tada, poručio bih im da nas što više bodre iz svojih domova.

Smatra Gavrić da u omladincima i u Grafičaru „leži“ budućnost Crvene zvezde.

– Bez obzira na to što su omladinci mlađi od nas i što je Grafičar u Prvoj ligi Srbije, pružili su više nego dobar otpor i hrabro izašli da se bore. Bio sam jesenas u našem razvojnom timu i znam koliko kvalitetnih igrača imamo tamo, a prošao sam i put od omladinaca, preko Grafičara, do prvog tima. Nadam se da će na leto biti još više mladih fudbalera i Zvezdine dece iz škole. Iz prve ruke znam koliko se dobro radi u našoj Omladinskoj školi, kao i pod komandom Milije Žižića u Grafičaru uverava Gavrić.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

 

0
0

1 Komentara

  1. Lako ti je Gavriću snevati o novoj tituli i trofeju u Kupu kada znaš da u ekipi imaš tri fenomenalna “kapitalca” Bena, Boaćija i Sonoga! Interesantno je da su sva trojica došli u Zvezdu kao standardni rezervisti u prethodnim klubovima, ali zahvaljujući gospodi Terziću i Mrkeli, koji imaju onaj tanani nerv za otkriti klasu u nekom igraču, oni su upornim forsiranjem ove trojice od njih stvorili “kapitalce”, koji su izrasli u prave gromade. Danas je svako od njih sposoban sam da reši utakmicu (naravno, iz penala)! Za njima vlada prava pomama u ligama u Evropi, ali oni čvrsto ostaju u svom opredelenju da ne žele da idu na mrski truli zapad! Oni više vole one fudbalski nepoznate destinacije, oni žele da budu prosvetitelji u zemljama gde je fudbal još u povoju, kao u Laosu, Butanu ili Nepalu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter