0
Evropske lige

RASPRODAJA U ROMI: Na prodaju Under, Šik i Klajvert

Objavljeno: 25.05.20 u 18:58

‘Gazeta delo Sport’ tvrdi da je rimska ‘vučica’ primorana da proda neke od nosioca svoje igre kako bi sanirala ogroman dug koji još i uvećan nakon pandemije koronavirusom.

Ukupan dug Rome zaključno sa 31. martom iznosio je 278 miliona evra. Imajući u vidu da će klub teško izboriti plasman na mesto koje garantuje Ligu Šampiona naredne godine, što je bila jedina nada za sanaciju duga, jedini izlaz iz krize je prodaja najboljih igrača.

Prema pisanju milanskog lista među igračima koji su na prodaju nema Nikole Zaniola, koji je planiran za nosioca igre u godinama koje dolaze. Zato su tu Patrik Šik, Džastin Klajvert i Čengiz Under. Sve su to mladi igrači koji imaju dobru cenu na tržištu, ali otežavajuća okolnost za Rimljane je to što su cene znatno pale nakon krize sa koronavirusom.

Na njihovo dovođenje je potrošeno oko 60 miliona, a klub planira da zaradi bar duplo. Međutim moraće da se zadovolje daleko manjim prihodom.

Da je tako, uvideli su u pregovorima sa RB Lajpcigom koji nije spreman da izdvoji 29 miliona za češkog napadača. Moraće u Romi daleko da spuste cene ako žele da prodaju pomenutu trojku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter