0
Evropske lige

FOTO: FK Čukarički

OGNJEN MUDRINSKI ZA HS: Pobeda nad Dinamom pravi zalet u borbi za evropsku vizu

Objavljeno: 25.05.20 u 10:15
Igranje bez publike meni ne smeta, imao sam priliku da ranije osetim ambijent, a asistencija kod trećeg pogotka najava je uspona – kaže napadač.

Retko se dešava da Dinamo na ‘Maksimiru’ bude poražen, a bez obzira na prazne tribine i prijateljski meč, ‘modri’ su pali pred naletom Gorice. Za goste je igrao Ognjen Mudrinski, koji je dao doprinos uspehu (3:2) kao lepu uvertiru pred nastavak sezone u junu.
– Dobra naša partija i zaslužena pobeda. Pored rezultata, bitna je dobra igra mog tima, bez respekta prema favoritu. U svakom trenutku smo znali šta želimo i uspeli smo pogotovo u drugom delu – kaže Mudrinski.
Dva gola su postignuta posle dobrih akcija.
– Brzonogi napadač Ndiaje bio je veoma inspirisan i razigran. Ponovo je pokazao kvalitet, a ova sezona u eliti, dokaz je da Gorica ima dobaru ekipu.
Srpski napadač je upisao asistenciju.
– Morao sam zbog korone da budem 42 dana u karantinu. Kolege su ranije počele sa treninzima, a meni treba još vremena da budem spreman. Za pola sata sam dobro odradio posao i pomogao da postignemo treći pogodak.
Preostaje još vremena da se brusi forma.
– Borba za bodove se nastavlja 5. juna, a narednog vikenda na programu je polufinale Kupa. Ostaje završni čin rada i naša želja je da pokušamo da uhvatimo evropski voz. Dok postoje šanse, sledi borba.
Osećaj igranja bez publike je specifican.
– Meni nastup u takvom ambijentu ne smeta, imao sam priliku da se naviknem. Takva je situacija, kao i mere i videćemo kako će biti naredne sezone.
Na kraju Mudrinski ima ugovor sa Jagelonijom.
– Još dve godine i nismo pričali šta dalje, ali je jasno čim istekne pozajmica da se vraćam u Poljsku – poručio je na kraju razgovora za HotSport, Mudrinski.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter