0
Domaći fudbal

KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Dejan Stanković – Moji sinovi su ozbiljni ‘cigani’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.20 u 20:44

Bez obzira da li je dan utakmice, trening ili je slobodno vreme u pitanju, jedna stvar je konstantna, Dejan Stanković uživa u vremenu provedenom na stadionu ‘Rajko Mitić’.

‘Mister’ Stanković danas je ‘uhvaćen na delu’ kako na najvećem srpskom stadionu kako trenira zajedno sa sinom Aleksandrom Stankovićem, naslednik je legendarnom Deki je za svog naslednika imao zanimljiv izazov, četrnaestogodišnji Aleksandar je imao težak zadatak, da postigne gol protiv Dekija.

Legendarni fudbaler i ikona italijanskog fudbala Dejan Stanković stariji je sa 16 godina debitovao, a sada uživa u ispunjenju svojih snova zajedno sa naslednikom.

– Upravo sam ovo zamišljao i nadao se. Svaki put kada dođem na ‘Marakanu’ ja sam srećan čovek, to sam preneo i na njih. Nisam imao problem da ih naviknem na crveno-belu boju, jer od malena obojica vole Zvezdu, ozbiljni su ‘cigani’. Aleksandar voli da dođe na trening, voli da mi da gol, a to mu teško ide (smeh) – rekao je Stanković.

Aleksandar koji igra na poziciji zadnjeg veznog voleo bi da nakon dresa Intera ponese i Zvezdin dres.

– Lepo je igrati na Marakani, ali je teško dati (Dejanu) gol. Za sada sam u Interu, za koju godinu ćemo videti, naravno da bih voleo da zaigram u Zvezdi – rekao je Aleksandar.

Kako je bilo danas na stadionu, koliko je ‘pasulja potrebno pojesti’ da bi Aleksandar zatresao mrežu ‘Mistera’, pogledajte u video materijalu koji nam stiže sa ‘Marakane’.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter