3
Domaći fudbal

ZVEZDA GA HTELA, ‘DELIJE’ NE: Sada je slobodan igrač, da li i nova šansa…

Objavljeno: 24.05.20 u 18:20

Dete Crvene zvezde je slobdan igrač, da li će crveno-beli pokušati u 26. godini da ga vrate u svoje redove.

U eri Roberta Prosinečkog bio je jedan od najbolih izdanaka škole fudbala Crvene zvezde. Srđan Mijailović danas nosi dres Krila Sovjetov, ali će kroz sedam dana postati slobodan igrač. Tek mu je 26 godina i nema sumnje da bi mogao da bude zanimljiv svom matičnom klubu Zvezdi, ali…

Srđan Mijailović je više puta povezivan sa crveno-belima. Ipak, ‘Delije’ su svaki put bile protiv, pošto se pri odlasku iz kluba 2013. godine nije rastao sporazumno, već je tužio klub i dobio slobodne papire. Veliko je pitanje da li ‘Delije’ žele Mićka sada. Takođe, Crvena zvezda trenutno na njegovoj poziciji imaju Njegoša Petrovića, Seku Sanoga, Branka Jovičića, Dušana Jovančića, a u planu je da se dovede Mihajlo Banjac iz Inđije.

Fudbaleri Krila Sovjetov vratili su se treninzima, a uprava kluba koji sa klupe vodi Miodrag Grof Božović poručila je Srđanu Mijailoviću da je slobodan da potraži novi klub.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter