2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVAC NIJE NAJBITNIJI – IVOVIĆ: Banjac najbliži Zvezdi! Želimo garancije od crveno-belih! …

Objavljeno: 24.05.20 u 11:27

Barem po pisanju medija u Srbiji jedna od najvećih zvezda prelaznog roka biće Mihajlo Banjac.

Za transfer bisera FK Inđije interesovanje je pokazao aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde. Sportski direktor zeleno-belih ne žuri kako bi ga prodao po svaku cenu, Ivan Ivović pažljivo vaga svaku svoju odluku.

Imponuje nam što je za Banjca zainteresovana Crvena zvezda, pregovori su u toku i naš biser je u ovom trenutku najbliži klubu iz Ljutice Bogdana. Nadamo se da ćemo pronaći zajednički jezik, ali moram da istaknem da nama novac nije u prvom planu, već garancije za dalji uspešan tok njegove karijere. Videćemo šta će biti i naglašavam da su iznenađenja uvek moguća – istakao je Ivan Ivović, sportski direktor Inđije u razgovoru za ‘Sportski žurnal’.

On ističe da Crvena zvezda nije jedina zainteresovana za igrača.

Mihajlo je član Inđije od prvih fudbalskih koraka i potpuno smo svesni koliko vredi. Već posle par njegovih superligaških mečeva mnogi klubovi su pokazali interesovanje. Zvezda nije jedina koja ga želi – zaključio je Ivović.

0
0

2 Komentara

  1. Toplo preporučujem Banjcu da beži glavom bez obzira od Zvezde, jer nju vode dokazani afro-fanatici koji evo već godinama forsiraju nedorasle trećerazredne Afrikance, na uštrb školovanih i mnogo kvalitetnijih srpski fudbalera iz njenog podmlatka! Ako Banjac dođe u Zvezdu biće rezerva nezaobilaznom sporom i već matorom Benu, u koga Zvezdini afro-fanatici gledaju kao u polubožanstvo! Inače, matori Ben je prepoznatljiv po vraćanju lopte nazad, ili u širinu do najbližeg saigrača a toliko je dobar da ga niko ne traži iz inostranstva!

    0
    0
    Odgovori
  2. banjac, o cemu ti pricas … kakve garancije …? ako ga je zvezda napikirala, daces ga kao bela lala … i bices zadovoljan ako bude unesena klauzula na: DODJEMO VAM – NA DODJEM TI … kad je u pitanju drzavni projekat-zvezda, ova klazula je uvedena i primenjenjena prema svim srpskim klubovima (osim fkp i klubu iz gornjeg milanovca iz poznatih razloga…) u poslednjih 9 godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter