0
Domaći fudbal

ZVEZDA ‘POLOŽILA’ POSLEDNJI ISPIT PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Grafičar pao, Stanković ima Gavrića i dobio Gajića!

Objavljeno: 23.05.20 u 12:50

U poslednjoj proveri pred nastavak prvenstva Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ pobedila Grafičar 4:0 (0:0).

Položila je četa Dejana Stankovića poslednji kolokvijum pred veoma važan ispit na Banjici narednog petka. Nije Crvena zvezda blistala u prvih 45 minuta protiv svog razvojnog tima Grafičara, ali je ulaskom Željka Gavrića i Milana Gajića pokazala klasu. Dejan Stanković je pored standardnog Gavrića, dobio Gajića, ali i Ričmonda Boaćija.

Crvena zvezda je prvi put zapretila tek u 18. minutu, dobro su kombinovali Ivanić i Vukanović, Mirko je uposlio Bena, ali je reprezentativac sa Komorskih ostrva bio neprecizan. Crveno-beli su bolje izgledali na terenu od razvojnog tima Grafičara, mada je tim sa Senjaka u 32. minutu pokušao preko Stojića, ali je lopta završila pored gola.

Ben je Zvezdu mogao da dovede do vođstva u 40. minutu kada je Ben šutirao iz slobodnog udarca, ali je zamalo bio neprecizan. U 42. minutu šut sa distance je oprobao i mladi Petrović, ali je golman Grafosa Čupić bio na mestu. Prvo poluvreme završeno je bez golova.

Crvena zvezda je povela već na startu drugog dela igre. Bila je to velika greška mladog štopera Erkaovića, dodao je loptu do Vukanovića, a ovaj pogodio 1:0. Igrao se 50. minut utakmice. Novu šansu crveno-beli su imali u 58. minutu kada je pokušao Ben volej udarcem, ali je Čupić bio na mestu.

Boaći je do gola mogao u 65. minutu kada mu je Gavrić dodao loptu, a on šutirao preko gola. Samo šest minuta kasnije napadač iz Gane je snanžno šutirao i pogodio prečku. Crvena zvezda je prednost duplirala u 79. minutu kada je Gavrić centirao iz kornera na prvu stativu, Milunović sjajno skočio i pogodio – 2:0. Samo dva minuta kasnije novi gol, Gajić je centrirao sa desnog boka, Boaći je trznuo glavom i pogodio – 3:0.

Sjajnu partiju mladi Gavrić je krunisao u 86. minutu kada je sjajno probio po levom boku, vratio loptu na peterac, a Gajić posle asistencije i pogodio za konačnih – 4:0.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter