0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZAVRŠENA MISIJA: Zvezda od 1. juna dobija ‘novog’ igrača

Objavljeno: 23.05.20 u 10:05

Zbog finansijske krize kluba nije došlo do otkupa i potpisa novog ugovora.

Mnogi klubovi su okovani finansijskim problemima zbog korona virusa i smanjenje budzeta je počelo uveliko, samo da se opstane. Kako je HotSport najavio, Milan Jevtović neće ostati u APOEL-u. Kiprani su se izjasnili zvanično da ne mogu da otkupe krilnog igrača Crvene zvezde i da je suma od 400.000 evra u ovom trenutku visoka, a da su primorani da naprave „rez“ u ekipi.

Napadač je na nekoliko mečeva do prekida sezone imao odličan učinak, ali je sve „palo u vodu“, pošto jedan od najvećih klubova na ‘rajskom ostrvu’ ima problem sa budžetom. Nije samo za narednu sezonu, već je pod upitnikom koliko će moći da izdvoje za tri plate (mart, april i maj) i čak da li će isplatiti.

Pod velikim upitnikom je ostanak Vujadina Savića, pa kako se najavljuje vrlo je moguće da defanzivac dobije papire da može da promeni klub. Andrija Pavlović se vraća u Rapid posle jednogodišnje pozajmice, kao i Uroš Matić u Kopenhagen.

FOTO: FK Crvena zvezda

Jevtoviću za sedam dana zvanično ističe pozajmica i od 1. juna je ponovo član Zvezde sa kojom ima ugovor na još godinu dana, ali je svakako opcija da ponovo ode negde u Evropu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter