0
Evropske lige

ŠOK: Fudbaler Dinama oduzet od alkohola doživeo nokaut! (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.20 u 11:15

Ukrajinske portale proteklih dana preplavio je snimak od pre par godina na kojem je popularni fudbaler Artem Besedin u jako lošem društvu.

Na snimku se vidi kako se Besedin u alkoholisanom stanju raspravlja sa drugim muškarcem, koji ga u jednom trenutku udara u lice tolikom jačinom da ovaj pada sa stolice. U to vreme fudbaler je bio na pragu izbacivanja iz kijevskog velikana, upravo zbog problematičnog ponašanja i sklonosti alkoholu i lošem društvu.

U njegovu zaštitu stao je tadašnji trener kluba, legendarni Sergej Rebrov, uspeo čak da ga pogura i do A reprezentacije, ali je Besedin u međuvremenu ponovno upao u nevolje iako se činilo da je na pravom putu da se dovede u red i zablista u punom sjaju na terenu.

Naime, UEFA ga je u februaru suspendovala zbog toga što je pao na doping testu nakon utakmice protiv Malmea, pa na teren neće smeti do kraja godine.

 

FOTO: screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter