6
Domaći fudbal

PROMENE U HUMSKOJ: Mlađe selekcije Partizana dobile nove trenere…

Objavljeno: 23.05.20 u 11:48

U ‘Zemunelu’ je doneta odluka da dođe do nove preraspodele poslova u mlađim kategrijama Partizana.

U Partizanu su se odlučili posle zvaničnog proglašenja kraja sezone u mladjim kategorijama da u novoj sezoni „osveže“ trenerski kadar. Većina trenera dobiće nove selekcije, a podela poslova je kako saznaje HotSport odrađena zvanično pre nekoliko dana i očekuje se da posle pauze od skoro tri meseca sve selekcije počnu sa treninzima od 1.juna. Omladince (igrači rođeni 2002 – 2003. godine) selektiraće Nenad Brnović, kadete (2004) vodiće Vladimir Ješić, mlađe kadete (2005) predvodi Dragan Kecman, pionire brusi Nikola Jovanić (2006), mlađe pionire predvidi Dragan Nešković (2007) i petliće legendarni centarfor crno-belih Slađan Sćepović.

Sto se tiče baze koja trenira na popularnoj „Blatuši“ u Humskoj, gde je teren sa veštačkom travom, posao će obavljati: Zoran Kraljević (2009. godište), Dušan Stepanović (2010. godište) i Nikola Filipović (2011. godište).

Za razvoj igrača pred prvi tim važna je i filijala Teleoptik, a najbolju ekipu „optičara“ naredne sezone ponovo će voditi Albert Nađ.

0
0

6 Komentara

  1. Slazem se da nam je uprava tanka,ali potujem hrabrost i strucnost da bi se doslo do rezultata.Iskreno ni Milosevic nije ispekao zanat ali sta je tu je.Volim da vidim ofanzivnog i presing tima a ne povedes i onda Stojkovic ukrade pola vremena za igru.Samo hrabrost donosi rezultat a mi ga nemamo godinama \bog slabih trenera i lose selekcije.

    0
    0
    Odgovori
    • Da,. CEBINAC, RADI SLABE
      UPRAVE NISMO POSTALI
      SAMPIONI EVROPE 1966 g.
      GARAGANI SU IMALI JACE
      PRIVREDNIJE U UPRAVI I
      VECU POMOC DRZAVE !
      NASI TIMOVI SU BILI JACI,
      ALI NIJE SVE U KVALITETU
      FUDBALERA. CUJ VAZURA,
      VUCELIC. ONI NE MOGU
      A I NECE NAVIJACE DA POMIRE. E NEMA USPEHA,
      RAZEDINJENI. TO NAM FALI !

      0
      0
      Odgovori
  2. JEDINO NENAD BRNOVIC
    VREDI KAO STRUCNJAK.
    STRUKA I UPRAVA SU NAM
    SLABA TACKA. UVEK BILA.
    ZBOG AMATERA U STRUCI ,
    MI NEMAMO ZAVIDNIH
    REZULTATA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter