in , ,

SAVO MILOŠEVIĆ: Ne razmišljam o mogućem finalu Kupa, idemo korak po korak

Trener Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izdanjem svojih igrača u pobedi nad Zemunom 2:1 u pripremnoj utakmici.

– S obzirom da su im noge još dosta teške i da je poslednjih sedam dana bilo jako teško, danas je bila sasvim okej trka. Imali smo i ozbiljnog, motivisanog rivala i bilo je dobro da vidimo u kom smo stanju. Propustili smo opet dosta šansi, malo je teren danas bio sporiji, ali je i trka bila dobra. Poznato je da ja ne volim nešto posebno prijateljske, odnosno pripremne utakmice – na njima mnogo više može da se izgubi nego da se dobije – ali dobro, danas smo igrali sa ekipom koja je imala obzira. Sudili smo ja i moj kolega i nismo dozvolili da uđemo u nekakve probleme, tako da smo odradili dobar trening – rekao je Milošević.

GOL MAŠINA: Umar Sadik najavio napad na vrh liste najboljih strelaca

Partizan već 30. maja očekuje nastavak sezone, kada od 17.30 dočekuju Mladost.

– Svrha ove današnje utakmice je da ulazimo u takmičarski ritam. Mi imamo ekipu koja ima iskustva, koja igra godinu i nešto dana zajedno i ne sumnjam da ćemo vrlo brzo uhvatiti taj ritam. Na to smo i navikli, tako da ne očekujem neke velike probleme – ističe trener crno-belih.

PARTIZAN SLAVIO U HUMSKOJ: Crno-beli pobedili Zemun i napravili dobru uvertiru za nastavak sezone

Crno-beli su nedavno odradili psihološke testove koji će im pomoći pre svega u narednoj sezoni.

– Mislim da sve aspekte koji ulaze u moderni fudbal treba da uključimo u rad sa svim ekipama. Psihologija je jedna od tih stvari koja je jako bitna za svakog profesionalnog sportistu i mislim da to može da poboljša mnoge stvari. Mi smo uradili dva od tri osnovna testa na osnovu kojih ćemo napraviti neki plan za sledeću godinu i nećemo se na ovom zaustaviti. Svrha svega ovoga je da popravimo taj psihološki momenat – objasnio je strateg Partizana.

Sutra 23. maja je tačno godinu dana otkako je Partizan sa Miloševićem osvojio Kup Srbije, ali trener ‘parnog valjka’ ne razmišlja unapred, o potencijalnom ovogodišnjem finalu.

– Imamo do finala još dosta, ako dođemo do njega. Ne bih razmišljao o finalu Kupa. U subotu kreće prvenstvo, još četiri meča. Do finala još dve utakmice. Treba ići jednu po jednu utakmicu, tako smo uvek radili – zaključio je Savo Milošević.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

GOL MAŠINA: Umar Sadik najavio napad na vrh liste najboljih strelaca

SKANDAL POTRESA NBA LIGU: Morali smo da pustimo Robinsona da postigne 71 poen