0
Evropske lige

NI NA NEBU, NI NA ZEMLJI: Šta će biti sa Ikardijem? Inter i PSŽ (ni) blizu dogovora

Objavljeno: 22.05.20 u 17:25

Argentinac koji je krajem prošlog leta stigao među Parižane i dalje nije načisto oko toga gde će nastupati sledeće sezone.

Kada su se pre godinu dana dogovarali oko pozajmice, čelnici dva kluba su stavili opciju otkupa od 70 miliona evropskih novčanica.

Kako je celokupno fudbalsko tržište uzdrmano usled pandemije koronavirusa, jasno je da milanski klub ne može da računa na taj iznos, a opet ne želi Ikardija u svojim redovima zbog njegove nezgodne naravi i pre svega zbog supruge i agenta Vanda Nare, koja voli za sve da se pita.

Kao takav, iako odličan golgeter, Ikardi ne može da računa na povratak u Inter. Znajući to, čelnici francuskog šampiona ponudili su Interu 50 miliona evra za njegov otkup, plus deset kroz bonuse, koji nisu lako ostvarivi.

Ostaje da se vidi kako će odgovoriti uprava milanskog giganta, s obzirom da su planirali dogovorenih 70 miliona, posebno iz razloga što su primorani da traže naslednika Lautara Martineza koji insistira da ga klub pusti u Barselonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter