3
Domaći fudbal

PA TO BI BILA DETONACIJA KAO DA JE PUKLA ‘NUKLEARKA’: Milojević pravi strašan tandem, ‘Delije’ bi pale u trans da je u Zvezdi!

Objavljeno: 21.05.20 u 20:55

Veliki posao želi da napravi bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, evo o čemu je tačno reč…

Vladan Milojević je danas u društvu trenera kog je nasledio u Crvenoj zvezdi Miodraga Grofa Božovića i trenera koji ga je nasledio Dejana Stankovića uveličao rođendan generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. I dok sjajni trener u Beogradu čeka kraj pandemije korona virusa, Turci otkrivaju njegov genijalan plan.

Naime, u tekstu u kom navode da su turski giganti Galatasaraj i Fenerbahče zainteresovani za Gelora Kangu stoji da je najbliži Gaboncu upravo klub koji vodi Vladan Milojević – Al Ahli iz Džede.

Zamislite kakav bi to tandem bio Marko Marin – Gelor Kanga. Da svaki navijač Crvene zvezde padne u trans na pomisao o njima dvojici u crveno-belom dresu.

Al Ahli želi da iskoristi činjenicu da je Gelor Kanga slobodan od 1. jula, a da ga Vladan Milojević odlično poznaje i da je iz ‘lucidnog’ plejmejkera znao da izvuče maksimum.

Sad ostaje da se vidi ko će biti brži: Al Ahli, Fenerbahče ili Galatasaraj…

0
0

3 Komentara

  1. Kad ovo citam pomislim da li je neko pao sa pameti!? Koji crni tandem,Kanga-Marin,ahaha! ? Pa ti starkelje su poodavno ispusene lule, kome to oni jos nesto znace?! Pa ni jedan u velikom Derbiju kao da igrali nisu! U PFC ne bi imali mesta ni na klupi za rezerve! Ponavljam: Igrali su u u maloj pudlastoj komsinici i sta su uradili u derbijima? NISTA! Bivali su najgori na utakmici ,a toliko su stalno pretili i goreli od zelje da jadnici daju gol Partizanu! <Molim? Ma daj , breee! Oni neki tandem?!

    0
    0
    Odgovori
    • Po običaju pišeš gluposti! Samo su kod nas igrači sa 29 i 31 godinom „starkelje“. Nojer u 34. potpisuje dvogodišnji ugovor sa Bajernom za 60 miliona evra. Bane Ivanović u 36. ima ponudu za dvogodišnji ugovor sa Zenitom… Primera koliko hoćeš..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter