10
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MNOGO SKUPA SLIKA: Zvezdan Terzić proslavio rođendan u zaista odabranom društvu (FOTO)

Objavljeno: 21.05.20 u 15:40

Jedan od najvažnijih ljudi u novijoj istoriji Crvene zvezde, danas je proslavio rođendan.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić slavi danas 54. rođendan, a slavlje su mu ulepšali posebni ljudi. Reč je o trojici trenera koji su ispisivali istoriju Crvene zvezde u prethodnim godinama.

FOTO: FK Crvena zvezda

U jednom beogradskom restoranu Terziću su rođendan čestitali Miodrag Božović, osvajač titule iz 2015, sa njim i Vladan Milojević, trener koji je ispisao zlatnim slovima istoriju Zvezde u 21. veku, odnosno novi trener Dejan Stanković.

 

0
0

10 Komentara

  1. Može da priča ko šta hoće, ali g. Terzić je jedan od vodećih stručnjak u svetu za tzv., kreativno računovodstvo! Želim da mi neko navede ko je taj ko može za tako kratko vreme da nadoknadi finansijski gubitak kluba od cca 60 miliona evrića?! Doduše, zbog pandemije Zvezda je ponovo u buli, ali finansijski mag g. Terzić će sve to rešiti! U metaforičkom smislu g. Terzić ima taj kompozitorski manir i na kraju njegov aranžman uvek bude uspešno urađen! Setimo se samo onog njegovog retoričkog zahvata, kada je onako krajnje stručno i paušalno ustvrdio da je Zvezdin manjak sveo na 10 do 12 miliona evrića! Razlika je bila svega tričavih 2 miliona evrića! Eto, to je to kreativno računovodstvo!

    0
    0
    Odgovori
    • Sećam se kada je prilikom poslednjeg obraćanaja novinarima finansijski mag Terzić onako odokativno potvrdio da je Zvezdin dug smanjen na između 10 i 12 miliona evra! Dakle, to je to kreativno računovodstvo i njegov uticaj na finansijske izvještaje, a to je upravo ono čime se bavi Terzić. Njegova procena jeste odokativna i neko će reći da razlika u njegovaoj proceni od 2 miliona evra i nije mala! Ali, šta su 2 miliona evra za takvog iluzionistu i mađioničara?! Sitnica!

      0
      0
      Odgovori
  2. E moji ludi srbi! Zvezda je naš klub, simbol i oličenje srpstva! a ko nam ga vodi? Crnogorac, odbegli robijaš! Zar to da dozvoli Zvezda i da nam ga nameću! Folirant, običan kriminalac i pozer! U kojoj državnoj firmi možeš da budeš običan službenik, a ne funkcioner, a da ne priložiš čisto uverenje od policije i suda da se protiv teb ne vodi krivičan postupak, a ovaj direktor Zvezde. Sramota! da je sreće najurili bi ga. Zar nemamo nekog normalnog, čestitog čoveka, a ne ovog, obuče skupo odelo i skup sat, telefon uvek u ruci, nema džep i taj da nam se pravi džek. Da je sreće bio bi u zatvoru.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemas ti pojma Milose. Terzic je srbin i to pravi, i nije bilo ko vec bivsi fudbaler OFK Beograda, i jedan od retkih fudbalera koji je zavrsio ekonomski fakultet.To sto je bio hapsen, govori vise o tadasnjem stanju u nasoj drzavi. Da ista znas nebi ovo pisao. Da li je neko uhapsen iz Paerizana. Pa nije.A radili sta su hteli.

      0
      0
      Odgovori
    • Poštenjačino, koliko si puta u životu nekog prevario? Kako ste svi dobri i pošteni, vidite trn u tuđem, a ne i panj u svom oku.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter