Veliku prašinu u javnosti izazvala je izjava nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ognjena Koromana.

Na njegove oštre reči upućene crveno-belima, o tome da za mlade igrače ponikle u klubu nema mesta, izjavom se oglasio Dragan Mladenović direktor Omladinske škole srpskog šampiona.


Ognjen Koroman je još jednom rešio da pljune svoju Zvezdu zarad interesa nekog drugog. Pričao tome ko se gde kvalifikovao i šta je postigao. Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama. Ali on brine za interese Smedereva. Pita se ko je lud jer Zvezda dovodi iskusne strance, a zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Da se tako raste i postaje igrač – ističe Mladenović 

On je podsetio da su upravo oni u koje Koroman upire prstom doveli u omladinsku školu Nikolića i Gavrića.

Upravo su oni koje Koroman pljuje u omladinsku školu doveli tog Nikolića i Gavrića, da su im oni dali šansu u prvom timu. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas, iako radi sve što može protiv nje i zahvaljujući uspesima tih ‘ludaka’ ta plata nije mala. Pritom mu ne smeta kada prima platu u Zvezdi, a vodi klubove u Prvoj ligi protiv njene filijale. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci – rekao je Mladenović.

FOTO: FK Crvena zvezda