0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

‘DEFENSA SENTRAL’ OTKRIVA: Zidan je razgovarao sa Jovićem, otkrio mu plan…

Objavljeno: 21.05.20 u 18:04

Šta god pisali mediji, jasno je da će saga oko Luke Jovića i Real Madrida još dugo trajati.

Stigao je Luka Jović za 60 miliona evra iz Ajntrahta u Real Madrid. Nažalost, za deset meseci nije puno pokazao. Zbog toga mediji širom sveta spekulišu o tome da će on tokom leta napustiti ‘Santjago Bernabeu’.

Sada portal ‘Defensa sentral’, koji je specijalizovan samo za dešavanja u Real Madridu’, piše da je Zinedin Zidan obavio razgovor sa Lukom Jovićem koji se oporavlja od preloma kosti stopala.

– Zidan je u konstantnom kontaktu i u treningu sa igračima, jer želi da svlačionica ostane kompaktna zbog zajedničkog cilja: osvajanja titule kada sezone bude nastavljena. Luka Jović je bio poslednji fudbaler sa kojim je Zidan pričao. Kako ekskluzivno saznajemo, Francuz je prišao napadaču da bi mu pružio podršku i ulio samopouzdanje – pišu Španci.

Navedeno je da i klub i trener veruju u Luku i da mu poručuju da se ne osvrće ka glasinama koje ga odvode od kluba u neku drugu sredinu.

Zidan želi da Jovića drži uključenim u sve i hteo je da mu kaže da mu veruje. On ga je uverio da će posle oporavka ponovo računati na njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter