0
Evropske lige

BALOTELI PONOVO MENJA SREDINU: Nestašni dečko italijanskog fudbala na raskrsnici

Objavljeno: 21.05.20 u 14:02

Imajući u vidu da je izvesno da Breša ispada iz Serije A na kraju sezone, a poznavajući temperament Balotelijevog agenta, Mina Rajole, donekle je i očekivano da ‘Super Mario’ opet promeni sredinu.

Kada da se prošlog leta vratio u italijanski fudbal i zaigrao za povratnika u Seriju A, mnogi su bili ubeđeni da je konačno našao klub koji njemu odgovara.

Međutim, nepunih godinu dana kasnije, tim sa ‘Marijo Rigamontija‘, jednom nogom je u drugoj ligi i samo ga čudo može spasiti ispadanja. A Mario, koliko god bio nestašan, nije igrač za drugoligaški fudbal. Toga je svestan i Mino Rajola i već je počeo da traži najbolju sredinu za svog klijenta.

S obzirom da ima ugovor do leta 2022. godine, novi poslodavci će morati da plate obeštećenje, što nije bio slučaj prilikom zadnja tri transfera kada je prelazio kao slobodan igrač i na taj način dobijao unosnije ugovore.

Dva kluba u kojima bi, ne više tako mladi Italijan (29) mogao da nastavi karijeru su Vasko da Gama iz Brazila i Galatasaraj iz Turske. Njima ne bi trebalo da predstavlja problem obeštećenje, a ni čelnicima Breše nije u interesu da u Seriji B imaju igrača sa visokim primanjem.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter