0
Evropske lige

MILIĆ NASTAVIO DA REŠETA MREŽE: Bate Borisov upisao petu pobedu u nizu, bivši napadač Zvezde potvrdio trijumf

Objavljeno: 20.05.20 u 20:29

U sredu je odigran prvi meč 10. kola Beloruske lige, a odličnu formu potvrdio je lider Bate Borisov pobedom nad Dinamo Brestom od 1:3, što je višestrukom prvaku peti uzastopni trijumf.

Pobedu gostiju potvrdio je bivši fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić, koji je ušao u igru u 77. minutu, a već u 80. postavio konačan rezultat.

Naime, u 71. minutu, pri rezultatu 1:1, fudbaleri Bresta prokockali su dobru priliku za vođstvo, bolje nije moglo da im se namesti, ali je onda usledila komična scena pred golom gostiju, svakako nimalo prijatna po navijače domaćeg tima.

Na centaršut sa leve strane, na loptu su išla dvojica igrača, a mreža je bila nebranjena. Kada se očekivala lagana završnica, usledio je šokantan epilog akcije: napadač Dinama je loše zahvatio loptu i sa samo nekoliko metara poslao je – pored dalje stative.

Kazna za neverovatan promašaj stigla je Dinamo koji minut kasnije, Nehajčik je pogodio za 2:1, a onda je i Milić bio precizan za slom rivala i potvrdu liderske pozicije Borisova.

Još jedan srpski internacionalac je odigrao čitav meč za Bate. U pitanju je Aleksandar Filipović, dok je Bojan Dubajić duel presedeo na klupi za rezerve.

Sve golove sa meča možete pogledati ovde.

BATE je nakon nepotpunog 10. kola prvi sa 22 boda, ispred Žodina i Energetika, koji imaju po 18 i meč manje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter