0
Evropske lige

NAJZAD PONOVO NA TERENU: Premijerligaši danas počinju sa treninzima, inspekcija na svakom koraku

Objavljeno: 19.05.20 u 10:05

U utorak 19. maja timovi Premijer lige će početi da treniraju kako bi se spremili za nastavak takmičenja koji bi po planu trebalo da se desi 12. juna.

U prvom periodu će biti dozvoljeni treninzi u grupama od po pet igrača, nijedan trening neće trajati duže od sat i 15 minuta i socijalno distanciranje će morati da postoji. Pored svega toga treninzi premijerligaša će biti striktno nadgledani. Biće inspekcija, video nadzora kao i praćenja putem GPS tehnologije.

– Trebalo bi da imamo inspektora na svakom terenu i to će nam dati poverenje da će protokoli biti poštovani – rekao je direktor fudbala Premijer lige Ričard Garlik.

Iz Premijer lige su dodali da će se dodela trofeja najverovatije održati, ali u slučaju da sve bude kako treba sa aspekta bezbednosti.

Inače svi igrači Premijer lige su testirani, a u utorak treba očekivati rezultate. Očekuje se da liga bude nastavljena 12. juna, ali niko nije jasno potvrdio da je to definitivan datum za nastavak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter