Delegacija Crvene zvezde posetila je juče Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu ‘Ana Antonijević’ iz Kragujevca i tom prilikom donirala poklone u vidu materijalnih stvari i osnovnih namirnica.

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je sa društveno-odgovornim radom. Posle fenomenalne i jedinstvene akcije ‘Od Zvezde s ljubavlju’ crveno-beli su nastavili da pružaju pomoć organizacijama kojima je ona najpotrebnija. Predstavnici Crvene zvezde su u toku jučerašnjeg dana posetili Kragujevac i pokazali da u svakom trenutku misle na druge.


Društvo ‘Ana Antonijević’ čiji je osnivač Božidarka Antonijević ugostila je delegaciju kluba iz Ljutice Bogdana, koji je donirao pakete sa namirnicama, kako bi u situaciji koja je zadesila ceo svet ova organizacija nastavila normalno da funkcioniše. Za uzvrat predstavnici Crvene zvezde dobili su mnogo pozitivne energije i knjigu sa opisom života ovih ljudi.

Koliko je donacija značajna, pored pažnje koja je usmerena na samu organizaciju istakla je Božidarka Antonijević:

– Izuzetna nam je čast što se institucija kao što je Crvena zvezda odlučila baš za našu organizaciju, pored velikog broja istih kojima je pomoć neophodna. Velikan kao što je Crvena zvezda iz dana u dan ističe značaj društveno odgovornog rada u našoj zemlji. Sigurna sam da je ovo samo prva u nizu akcija koje ćemo organizovati u budućnosti.

Članovi organizacije nisu krili zadovoljstvo zbog činjenice da pomoć stiže upravo od Crvene zvezde. Uz veliku zahvalnost zbog pažnje koja im je pružena, sa radošću su govorili o uspesima Crvene zvezde, ali i načinu na koji prate svaku utakmicu.