0
Domaći fudbal

fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Ukrajine na stadionu Rajka Mitica, Beograd 17.11.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Ukrajine, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020

NEMCI PIŠU: Ako se Srbija plasira na EP kroz baraž ne zna gde će igrati sa Hrvatima!

Objavljeno: 18.05.20 u 16:20

Evropsko prvenstvo trebalo je da se igra ovog leta u 12 gradova Evrope, ali je zbog pandemije korona virusa odloženo za naredno leto.

Srbija je još uvek ni na nebu, ni na zemlji. Čeka baraž koji će najverovatnije biti odigran tek u novembru. Srbiju u polufinalu čeka duel sa Norveškom u Oslu, a ako se palsira u finale dvoboj u Beogradu sa Škotskom ili Izraelom.

U slučaju da četa Ljubiše Tumbakovića pobedi u oba meča plasiraće se na Evropsko prvenstvo, a tamo je čekaju Češka, Engleksa i Hrvatska. Ti mečevi trebalo je da se igraju u Londonu i Glazgovu, ali…

Stadioni u Škotskoj nisu u najboljem stanju i velika je verovatnoća da se u zemlji ‘suknjica’ i ‘gajdi’ neće igrati EP. Nemci pišu da problem postoji sa tri grada, a da UEFA neće seliti mečeve u nove gradove, već da će se svi mečevi igrati u već izabranim mestima.

Srbija je u slučaju plasmana na EP trebala da igra u Glazgovu protiv Češke i Hrvatske. Po nekim informacijama nova opcija je da se svi mečevi odigraju u Londonu.

FOTO: FS Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter