Uprava Crvene zvezde u kriznom periodu uspela da reguliše važno pitanje i mirno dočekuje poslednji monitoring UEFA.

Najavio je HotSport da Crvena zvezda pred sobom ima važan posao da do 30. juna sve dovede pod konac pred poslednju kontrolu UEFA i overi licencu za takmičenje od avgusta u Evropi. Klub je uspeo da povuče važan potez u “teškim danima” i izmiri većinu obaveza. Rukovodstvo je isplatilo tri plate takmičarskom pogonu, pa sada izabranici trenera Dejana Stankovića imaju potreban mir da se fokusiraju na teren i obaveze koje ih čekaju do kraja sezone 20. juna.


Prvi korak je overa titule, a za to je potrebno da 29. maja, kada se navršava 29 godina od evropske krune iz Barija (1991. godina), pobedi na Banjici protiv Rada. Poklopilo se prstom sudbine da crveno-beli na slavan dan generacije Dike Stojanovića, Vladimira Jugovića, Miodraga Belodedića, Roberta Prosinečkog, Darka Pančeva, Dejana Savićevića i drugih odigraju meč koji bi mogao da im donese 31. krunu.

Pauza između dve sezone biće kratka, pošto novi šampionat Srbije okvirno treba da krene 25. jula, a čeka se da kalendar takmičenja uskladi Izvršni odbor FS Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda