2
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

VLADAN MILOJEVIĆ: Razlog mog odlaska iz Zvezde su bili niski udarci nebitnih ljudi koji su udarili na najvoljenije biće!

Objavljeno: 17.05.20 u 12:07

Vladan Milojević prvi put je otvoreno govorio o problemima koje je imao u vremenu dok je vodio Crvenu zvezdu, ali ne sa čelnicima crveno-belih.

Osvojio je dve titule prvaka sa Crvenom zvezdom, obezbedio je proleće u Ligi Evrope i dva puta crveno-bele odveo u Ligu šampiona. Decembra meseca odlučio je da napusti srpskog šampiona i Superligu Srbije, preselio se u Saudijsku Arabiju gde sada vodi Al Ahli iz Džede.

Vladan Milojević odlučio je da za ‘Sportski žurnal’ otkrije detalje zbog kojih je napustio Srbiju. To je sin Nemanja koji se u Novom Sadu našao na udaru nebitnih ljudi.

– Niko u klubu nije znao za to, prvi put pričam o tome. Da me supruga nije ubedila da ostanem, ranije bih podneo ostavku. Bio sam na putu da to učinim – rekao je Vladan Milojević za ‘Sportski žurnal’.

Razlog su bili pritisci na njegovog sina Nemanju dok je bio član novosadske Vojvodine. To je ipak rešeno njegovim odlaskom u grčki Panionios.

– Imaio sam veliku peripetiju, tek kad sam shvatio neke stvari. U klubu čije član tada bio moj sin, Vojvodini, bilo je niskih udaraca od nekih nebitnih ljudi, reč je o stvarima koje nisu za javnost. To me je baš opteretilo. Morao sam da ga sklonim. Ceo život sam se borio da mi deca ostanu ovde, ali ovo je Srbija. Nisam želeo da moje dete ispašta, ima svoje snove i svoj život. Čekao sam da se sve to završi, hvala Bogu istrajao sam. Velika je to škola bila za mene.

Mladi Nemanja je sada u Grčkoj.

– Glavni okidač mog odlaska su detalji oko deteta. To su totalno nebitni ljudi, ali nažalost nalaze se na mestima na kojim se nalaze. Kad složno gurate kamen uzbrdo, pokušavaš da ga držiš visoko, a onda vidiš da navijaju da se taj kamen sruši, nemaš više motiv. Sve je uzalud.

Trofejni stručnjak nije želeo da otkrije o kome je reč.

– Nebitno… Sve je krenulo niskim udarcima u vezi mog sina.

Plan je bio na početku sezone da napusti Zvezdu, ali je morao da ispuni još jedan uslov.

– Bilo je anegdota između nas u stručnom štabu, kad sam polako pričao da bi već trebalo da odem, rekli su mi: ‘Hajde da još jednom uđemo u Ligu šampiona, pa idi’. Tako je i bilo. Kvalifikacije te psihološki iscrpe, nije bilo tu ni skijaša, ni ribara, a svaka utakmica je kvalifikaciona. Kao da si na svetskom ili evropskom prvenstvu, svaki gol je bitan. Navijači su mnogo pomogli.

Vladan Milojević period kada je vodio crveno-bele neće nikada da zaboravi.

– Ona me je formirala, dala mi određene konture života. Nikad se nisam nametao, kad bude Zvezdi trebalo – tu sam. Uvek sam njen navijač i na raspolaganju za pomoć – zaključio je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Milojević pokušava pomoću metode duhovne indukcije da ubedi neupućene u svoju priču u kojoj se ne mogu povezati konci! Suština je u tome da je sin od V. Milojevića bio fudbaler Vojvodine, ne mnogo talentovan, u pitanju su nefudbalske teme koje su izašle u javnost iz svlačionice Vojvodine. a radi se o nestandarnoju seksualnoj orijentaciji Milojevića juniora, inače momka kod koga je izražen narcizam malih diferencija! Prosudite sami šta su pravi razlozi Milojevićevog odlaska iz srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hvala Bogu da si otišao! Koliko je Zvezda igrala dobro pod tvojom komandom, najbolje se vidi po broju gledalaca na Marakani. Poseta je bila u stalnom padu! Igra Zvezde u grupnoj fazi LŠ je više posećala na hit komedije. Obrukali smo se po broju primljenih golova! Katastrofa jedna! Svaka utakmica i tvoja čuvena taktika 4+6+0 uz parkirani “zglobnjak”! I sada su ti krivi izvesni neimenovani rukovodioci fk Vojvodina što si ti napustio srpski fudbal?! A, nisi rekao kako se ponašao tvoj sin u svlačionici Vojvodine?! Bolje ti je da ništa ne pričaš!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter