0
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

HANI RAMZI: Salah je imao bogatu ponudu Reala!

Objavljeno: 17.05.20 u 14:43

Najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah imao je na stolu ponudu Real Madrida, ali je Egipćanin samo želeo da ostane na „Enfildu“.

Nekadašnji pomoćnik Ektora Kupera u stručnom štabu selekcije Egipta Hani Ramzi otkrio je da je Salah imao ponudu Reala posle finala Lige šampiona, u kojem su se upravo sastali Real i Liverpul a sa kojeg je krilni napadač izašao zbog povrede posle povrede u duelu sa Serhijom Ramosom.

– Pred Svetsko prvenstvo imali smo trening kamp u Švajcarskoj. Pričao sam sa Salahom i rekao mi je da je imao sjajnu ponudu Reala. To je podelio sa mnom i Kuperom, ali je na kraju odlučio da ostane, jer mu prija u Liverpulu – rekao je Ramzi.

Te godine Real je pobedio u finalu 3:1, ali Salah i Liverpul godinu dana kasnije dokopali su se evropskog trona. Ove sezone na pragu su osvajanja Premijer lige s obzirom da imaju 25 bodova više od Mančester Sitija. Salah je u Liverpulu na 144 utakmice postigao 91 gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter