1
Domaći fudbal

OTVORENA STRANICA: Partizan vezisti nudi novi ugovor do juna 2023. godine!

Objavljeno: 16.05.20 u 11:05
Klub iz Humske hoće da se obezbedi, a preostaje da uskoro padne konačan dogovor.

Prvi je u Humskoj, ugovor sa Partizanom produžio Bojan Ostojić, načelno su pristali Nemanja Miletić i golman Nemanja Stevanović, a ponudu ima i Saša Zdjelar.
Kako saznaje HotSport, vezista na stolu ima detalje za potpis saradnje do juna 2023. godine i uskoro može da se očekuje realizacija posla između dve strane. Crno-beli hoće da se ‘osiguraju’ godinu dana pre isteka aktuelnog ugovora.
Zdjelar je prvo došao na pozajmicu, a zatim je otkupljen od Olimpijakosa i šampion sveta sa omladinskom selekcijom Srbije na Novom Zelandu postao je oslonac ekipe. Plan je da narednih godinu dana ostane u Partizanu, a zatim da usledi novi transfer. Pored giganta iz Grčke, vezni igrač je nastupao još za Majorku. Ove sezone upisao je u svim takmičenjima čak 37 mečeva, postigao jedan gol i imao četiri asistencije za 3.298 minuta na terenu.
0
0

1 Komentara

  1. Nije mi jasno sta strucni stab vidi u tom momku.Koji su njegovi kreativni kvaliteti,sem da na svakoj utakmici bude rizican za iskljucenje.Koliko je golova dao ili namestio kao vezni igrac?Kao mlad igrac je nesto i obecavao madjutim kasnije se videlo da sem fizickih predispozicija nema nista igracki.Pustite ga neka ide i neka srecu potrazi u nekom manjem klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter