0
Evropske lige

FOTO: FK Partizan

IZDALI STE NAVIJAČE I KLUB: Pristalice Lokomotive ‘zaratile’ sa upravom zbog Marka Nikolića

Objavljeno: 16.05.20 u 16:36

Veliku prašinu u ruskoj javnosti napravilo je imenovanje srpskog stručnjaka za trenera Lokomotive.

Navijači kluba ušli su u sukob sa upravom zbog odluke uprave da na mesto trenera postavi Marka Nikolića .

Ruski mediji podsećaju da je Jurij Sjomin uživao veliko poštovanje među navijačima sa čijim timom je osvojio tri titule i šest trofeja u kupu.

RUSKI POLITIČAR GRMI: Ko je taj Nikolić, gde su ga iskopali?! Da su doveli Murinja ili Gvardiolu razumeo bih…

Zato su navijači odlučili da se oglase saopštenjem za javnost, u njemu prete povlačenjem radikalnih poteza.

Smatramo da je ova odluka jedan od najglupljih poteza i najnerazumnijih odluka u istoriji Lokomotive. Ovo je urađeno protiv logike i protiv našeg kluba, njegove tradicije i istorije. Zbog toga prekidamo svaki kontakt sa Upravnim odborom i upravom kluba. Zbog toga što navijača neće biti na stadionu ne možemo da iskažemo naš protest konkretnim akcijama na ulici ili stadionu. Međutim, nećemo ni odvraćati druge ako to budu hteli da urade. Izražavamo prezir prema UO i upravi kluba. Izdali ste navijače. Uništili ste ono što je čisto i iskreno i zbog čega su se hiljade crveno-zelenih borili. Uvredili ste našu legendu. Napolje! Mi tražimo sada vaše ostavke – piše u saopštenju koje prenosi ‘Sports.ru’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter